Långt...

För två veckor sen fick ja bara nog här hemma. Kände bara att ja mådde så jäkla dåligt. Så dåligt har ja inte mått på länge. Nu pratar vi inte ont nånstans, bara så utmattad psykiskt. Det va bara sån vecka då allt som kunde gå fel gick fel.

På mån va ja hos läkarn, fick sjukskrivning och det va ju då det börja. Hon på ams som ja skrev allt till från början började jävlas och iom det vart sjukskrivningen som ja fick fel. stod ju att ja hade jobb, sen vart det inget jobb.. bara så tröttsamt. Hon höll på i tre dar. Tillslut hade hon ringt Jonas å i mail så fick hon det å låta som om ja inte sagt allt till henne, vilket inte stämde. Tur att ja spara all mail. Ville/vill anmäla henne, men ja orkar helt enkelt inte ta tag i det. Behöll alla mail å skrev ut dem med ifall att hon börjar jävlas ännu mera.

Veckan innan så hade ja mailat FK. Fick ett mail då från en kille som va handläggare som fråga om ja hade frågor etc så kunde ja ringa upp honom. Fick direktnr. så ja ringde å prata med honom ang min utbetalning som skulle komma i jan och dessutom hur jag fyllde i blanketten för aktivitetsstöd om ja varit sjukskriven hela perioden. fråga då om Jonas måste skriva under då jag inte träffat honom pga sjukskrivningen. Handläggaren sa till mig att om ja va sjukskriven hela perioden så behövde ja ingen signatur från honom. Han skicka ut nya papper till mig att fylla i. Plus att han meddela att ams bara hade skrivit aktivitetsstöd tom den 13 feb - någe dem inte meddelat mig alls. Så ja maila ams om det.

Skickar iväg mina papper till fk å får inte upp dem på mina sidor som ja brukar. Så ja maila å fråga varför ja inte fått den uppdaterad. dem svara inte, surprise. Får hem i brevlådan att pappret är fel som ja skrivit på. att den saknar jonas underskrift. trots att ja pratat med en handläggare som säger att ja inte behöver det. så ja ringer upp dem och hon säger att ja måste ha underskrift pga tre dar av första dagarna. är man sjukskriven 7 dar så är man arbetslös lr jobbar så behöver man ingen underskrift etc. men tydligen då man har arbetsersättning??? ja sa att ja prata ju med er handläggare å han sa inte så.. Ja sa att ja inte pratar med jonas då ja e sjukskriven. asså inte träffar honom. så då sa hon åt mig att skicka papprena till honom så fick han skicka in till dem? men är hon sann lr?

johan åkte till jonas som skrev under papprena å dem skickades in. skicka in sista pappret med som skulle in. inget dyker upp på mina sidor men resten dyker upp så ja hajjar ingenting. så ja mailar, inget svar. så ja ringer å hon säger att det återigen är fel på mina papper? att dem sista papprena som kom in saknar underskrift. ja sa ni måste ju skämta med mig. hon den förra ja prata med sa att ja inte behövde nån underskrift på det pappret. hon sa att det behövdes. ja sa men då går ja fan å hänger mig. hon vart lite tyst i luren. ja sa du är tredje handläggaren ja pratar med och alla tre säger olika saker. det är ju fasen helt otroligt. ni kanske borde ha ett möte och se till att prata ihop er. hon leta då i mina anteckningar och hittade att ja inte behövde underskrift. att dem skrivit det. men det finns ingen ordentlig notering. så vet dem inte om att det finns där ja då ser ingen det.. å egentligen ska det inte va så. saaaaaaajkoo...

hon fixa iaf allt så ja skulle skita i papprena som skulle komma i brevlådan. en timme senare så dök dem upp å dem åkte raka vägen ner i soporna.. utebetalningen kommer iaf imorrn! jippie liksom. men andra pappret med sista veckan har dem inte betalat ut. suck. men ja får väl se om den dyker upp.. får väl ringa igen annars..

så jag orkade bara inte längre den veckan helt enkelt. allt va bara för mkt. tjafs med allt verkligen.. i förra veckan dök det nya läkarintyget upp, som mvc skulle skicka direkt in till fk. men uppenbarligen inte. så ja fick skicka in det med. men det kom iaf in.. se vad det blir för några problem där nu då.. säkert en massa problem..

Mina fina kommentarer
Postat av: annika

MEN HERREGUD! Är dem sanna eller? Jag förstår att du är helt slut, herregud. Vilket jävla system! Krångligt nog som det är, så är dem ju tydligt inkompetenta på det!

Bra att du stod på dig! Handlar ju om ert liv. Åh, suck... stackare...

2011-03-01 @ 00:58:06

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: