mkt

Så i morrn händer det en massa. Jag vill bara ha orken för allt. Men shit happens lr va säger man. Hatar att ha flera saker än en sak inplanerat på en dag. Speciellt nu då jag är så trött. Måste iaf till arbetsförmedlingen för att skriva på ett papper. stå i kö för å skriva på ett papper. suck. bad henne att skicka in pappret men hon skrev bara tillbaka att det ligger  i receptionen. snällt! jävla tröttsamt. å som vanligt är det för att dem gjort någe, inte jag...

kl 11 ska ja vara hos läkarn. usch tycker det är jobbigt. man vet ju aldrig va dem säger å så. oförutsägbara liksom.. ja vet inte varför ja alltid känner sånt obehag.. just när det gäller sjukskrivningar å sånt. tror det dock hänger med från när ja va långtidssjukskriven å bråka med fk. men så tröttsamt att det måste haka på mig..

Imorrn ska även min mamma opereras. hon har gått med struma hela livet och nu är det så mkt då den växer att dem vill  operera bort det då. hon har svårt att tex svälja en del mat å så. å dem trodde det kunde bero på det. så imorrn bitti skulle hon skrivas in å så sker operationen troligtvis på morgonen. vi vet inte tid än. hon skulle sms a. sen va det 6 tim med operation å uppvak. sen får man väl höra någe igen.. hon får troligen kommer hem redan på tis. då ska johan hämta henne på ks. ja hakar väl på då antar ja.. otrevligt med operationer så nära i halsen där å så.

så det kommer bli en stressfylld dag helt enkelt.. alla hjärtans dag å allt..

Mina fina kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: