Garderob..

Mannen och jag har pratat fram å tillbaka nu. Vi måste verkligen ha en garderob. NU. Dem är ju så satans dyra. Men det vi kommer att göra är att avvakta med dörrarna. Bara köpa själva stommen. Det är den som är viktigast. Sen korgar och stänger då. Dock så vet ja inte alls hur många korgar och sånt som kan få plats i ett skåp. Klurigt. Men vi måste få det fixat å så kan ja stå å pula med det så länge ja orkar å så.

Johans dator måste byta plats och kopplas in ordentligt - världens projekt. Theo ska sova i sin säng, väldans snart hoppas ja. Även om det är mysigt att ha honom bredvid sig så vore det ju guld värt att inte vakna av honom OM ja inte behöver. Känns som om ja vaknar tillräckligt mkt om nätterna.

Å va ja längtar tills allt blir klart här hemma. Även om vi har kommit lång väg så har pengar och ork satt stopp för resten. Det viktigaste är ju inköpt. Ja typ. En garderobsstomme. Sen börjar det likna någe. Nästa projekt blir då kyl å frys. Men det är ju satans dyrt. så det lär ju dröja. Dock så är ja lite orolig att kylskåpet ska gå sönder då det läcker vatten från den. Inne i kylen. Det där hålet som ska ta upp vattnet å så funkar inte. När man kollar i hålet verkar det sitta någe väldigt långt in. Något som vi inte kan komma åt. Suck. Ja hoppas den inte ballar ur å vill hålla några månader till...

Mina fina kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: