inge plugg..

nej ja känner nu att ja ger upp innan ja börjat. tror att det är lika bra för min egen del. jag får hålla tummarna stenhårt att ja kommer in om ett år igen. vill verkligen sååå gärna gå den där kursen. men orken som ja har just nu är fasen inte bra. å ska ja lägga på en massa stress å plugg tills en vecka innan bebis kommer, nej det känns inte värt det. ja hoppas ju att ja kommer må bättre å bättre, men det är ju inget som säger det..

ska skicka tillbaka böckerna. ja åker ju på frakten då fram å tillbaka. men hellre det än 700 på böcker ja inte kommer att ha användning för nu.

nej ja tror det här blir till det bättre för min del. ja måste försöka se det så iaf.

velar fram å tillbaka.

Ååå ja å mitt velande. sitter å tänker på skolan. ja gav mig fan att ja skulle chansa och köra dubbelt så hårt för å ta igen två veckors arbete på en. alltså det ja missa denna vecka oxå. ja prata ju med läraren och så. så det va inga problem där.

men dem senaste dagarna har ja inte känt mig vidare bra. varit någe knas med huvudet å nej ja kan inte riktigt sätta pricken över it. överväger dock att gå å kolla upp d. men va ska ja säga. ja känner mig konstig? Jag är fruktansvärt trött fastän ja försöker få i mig järn å c vitaminer.

det är ingen som tvingar mig att plugga. ja kan vara sjukskriven å inte göra ett skit. anpassa tempot enligt mig. ingen stress etc. men ja vill ju gå kursen. annars hade ja ju inte tackat ja. suck! är ja korkad om ja pluggar ända tills skruttan tittar ut? nej ja ska väl prata med johan här å se va han säger. dock vet ja typ va han kommer att säga.. tänkte besluta mig under helgen. se hur det går.

Hate Them...

Mannens morbror, ja hans fru va ikväll med tv4 nyheterna. Han ringde ju mig i nov och fråga va dem gjorde med mig då dem kasta ut mig ur fk. Å ja sa att ja har fått försöka jobba upp mig själv. Tjata mig till hjälp, som inte kommer. Ja lovas en massa saker - men det händer inge. Så ja sökte praktik, ja sökte skola. Ja fick göra allt själv. Det är inte det lättaste att göra. Kämpa då man ligger ner. Så ja känner verkligen med Taina... Blir bara upprörd om nån nämner fk.


http://www.nyhetskanalen.se/1.1993683/2011/01/27/andring_av_nya_sjukregler_drojer

Funny....

Har ni lite tråkigt så kika in på den här bloggen. Själv älskar ja den. så full av fantasi... =)

http://litengubbe.blogspot.com/

Pink

Lite smått sugen på å handla på lindex. men varför har dem inte färgen lila????

Mkt gjort än så länge.

Klockan är inte mkt, men ja känner ändå att ja fått en massa nytta gjort..

Ola sms a johan å sa att city mail hade brev till mig så jag har försökt att ringa dem hela morgonen vilket inte går och nu så har jag mailat dem med. Se om ja kan få tillbaka mitt brev :D Posten är ju iaf smarta och kollar upp ändring av adressen och ändrar å skickar vidare. Man kaaaan ju tycka att det inte vore så svårt å fixa det. Men nu har ja mailat om det iaf..

Jag har ringt till konsultfirman som har hand om lite fakturor och sånt i bostaden. Det gäller en faktura som vi betalade i sept. En överlåtelseavgift. Som jag sen läste i kontraktet ska inte betalas av oss utan av Säljaren. Nu är denna avgift på ca 1400 kr. Så ja kände att ja inte kunde skita it direkt. Vi maila säljaren och hon förstod ingenting å ska hon betala det. å då måste hon ha fakturan i sitt namn å bla bla bla. Hon har alltså läst kontraktet och skrivit under sidan att hon vet vad som gäller. Johan mailade även henne sidonr och paragraf. Vilken mupp. Så nu ringde ja iaf konsultföretaget och dem skulle skicka ut en kopia till henne med hennes namn på. Så mailade ja henne att den va på väg och vilket konto pengarna skulle överföras till. Nöjd. Se va miffot säger nu.

Sen har ja även beställt mina böcker, som jag glömde igår. Va inte alls på banan igår kan ja väl säga. Men nu är det gjort och leveransen är på väg. Å eftersom jag klicka så tidigt så kan man ju hoppas att den går iväg idag redan. Har även fått första uppgiften på kursen.Men ja måste ha mitt material. Suck. Tur att den inte ska in förrän den sista denna månad. Ja hoppas ja kan sitta lite idag och läsa igenom. Dock så har ja tvättstugan om 15 min och vi måste åka å handla. Theo slutar tidigare idag med. Bra kaosdag!

hahaha ja dör!


Berätta ju att på bröllopet så hade dem som ett rum där man fick ta på sig props och så ta kort. Det kortet ska sen in på samma sida som man skrivit i gästboken. Fick bilden igår. Fy fan va kul. Lena sa, det syns vilka som är tagna efter midnatt. Hahhaha!

Röra..

Hmm vet inte hur ja ska göra här. Kom ju in på kurser igen. Jätte roligt ju! Men den ena fick ja iaf tacka nej till på en gång då den håller på i ett år. Såg ja sen.. Tänkte om ja skulle orka köra på det ändå. Men det fanns inga ordentliga tider, alltså ett schema. Med en nyfödd bebis vet man ju inte heller hur man mår och hur orken är. Så nej jag tacka nej. Får söka till den sen då jag kliver av mammaledigheten eller något.

Den andra kursen som ja nu tackat ja till är på 10 veckor igen. Passar ju mig perfa. Jag får även fota, pyssla med bilder och jobba i photoshop. Vilken lycka! =) MEN och det är ett stort MEN. Jag kom ju in på reservintagningen så jag fick reda på allt i förra veckan. Sen dess har jag försökt att söka på kursen men den finns inte nånstans. jag mailade dem och jag får som ett barn reda på hur ja ska gå till väga för att hitta. men snälla tror du inte ja gjort det redan?? koden finns ju inte. lätt å hitta kursfan då?

regga mig på kursen lyckades ja med iaf. men det stod inget mer. fick mail som bekräftade detta. På det så försökte ja åter igen söka kursen utan resultat. veckan gick å det finns ingen kurs reggad på mitt namn heller. helgen gick. i måndags var deras hela system nere. suuuuper! så ja kom ingenstans då...

Igår kom ja in å då hade ja fått en registrering på kursen. men inte stod det rätt kursnamn. tacka fasen att ja inte hitta den då? så ja går in på disco som stället heter och letar upp kursen. kommer in på den och då är den avslutad. amen give me a break! seriöst. så ja mailar och då gav hon mig en direkt länk till kursen. så då kom ja rätt. fanns två kurser som heter likadant?? aja.. ja kom rätt iaf..

kommer in å läser å då e läraren fast i Dehli på en flygplats. så kursstarten va försenad! lucky me! Läser va ja ska ha för böcker å dem länkar till en sida där man kan köpa dem. går in där å då behöver man password och användarnamn? så ja fick maila å fråga om man va tvungen å ansöka till det. då det inte fanns nån som helst info om detta på hela skolans hemsida?! suck. får svaret igår kväll å då visste dem inte ens om att dem hade en hemsida????????????? what? varför länkar dem då?

så ja fick iaf maila dem å berätta vart ja hittat den nånstans å va det stått etc.. så det har ja gjort nu. även varit inne på samtliga bokhandels butiker på nätet för å se om man kan hitta böckerna. hitta! men ja dem är dyra. så då vill ja ju veta va dem här på skolan tar då det står att dem har bra priser etc..

kommer inte in på sidan än så ja använde mig av ett telefonnr ja fick igår. står lunchtider å öppettider så ja ringer å dem svarar inte. snark! så ja har nu mailat dem. tänkte prova å ringa igen efter deras lunch som är nu mellan 13-14. skulle ju behöva böckerna imorrn.men det kommer ju inte att inträffa.

aja får se hur det går i den här röran...........

Lite kär..

Jag är lite otrogen mot willvin å hitta denna skönhet från skiphop skipbob va fasen dem heter.. å rosa. passar ju prima till den svarta vagnen. kommer inte bli ett dugg skitig ;) å rosa. va fan. ja skulle ju inte bli så rosa tokig av mig. så varför e ja kär i denna?


hihi..

Så ja mailade företaget å fråga vart dem höll hus nånstans. fanns ju ingen info alls om återförsäljare lr va det kosta.. men dem svara så snällt idag! sånt gillas! :D

 

så nu har ja en hel lista vart just denna tapet finns. plus att den kostar ca 349 per rulle.  å det va ca 5 meter tror ja i varje rulle. måste även kolla till vårt sovrum å så har vi inte bestämt oss om vi ska ha en liten snutt i hallen med.. beror ju på om vi hittar någe oxå..

 

men iaf. sa det till mannen och han sa att vi skulle mäta upp rummet. iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.. vårt rum kan ja leva med just nu, men å kunna fixa till Theos rum vore ju super najs! :D å va ja längtar!


Fredagsmys


Nej nu är det kört. ja måste få baka. bara spritsa lite prylar. gjorde enkel chokladpudding men va promt tvungen å spritsa grädden. haha. väldans nödvändigt. rev på lite dajm med. bara för att. nej om man ska kika i nån bakbok.

tapet

ååå vill ha den här tapeten i grön i theos rum. wraow...

 

här är den:

Bara en fondvägg då..


hmm

Fasen då. fanns ju ett fat som va som kuddarna. försöker hitta en ursäkt att ja ska köpa den. den ska ju va i sovrummet. va ska ja ha den till där inne? *S*


Kudde

Jag tror jag ska försöka leta upp denna kudde. lr ja har försökt i en butik redan och där fanns den inte. ja e ju inget direkt fan av mönster sådär. men ja gillade att det va lila i och kan va en trevlig brytning mot dem där enkla kuddarna som ja kikat på..


Klick...

Hoppas allt är super fint.........


bild

titta där står ja ju. har ju ingen bild på mig själv från bröllopet i början av okt. så bra. haha. men där står ja iaf. inte den bästa bilden men ja skulle ju få flera sen =) å så står ja med kameran i högsta hugg..

(står till vänster om bruden)


vill ha värmedynan

Behöver min värmedyna som är inne i sovrummet. vill dock inte gå in då johan försöker få theo att sova. har satt min värmefilt i ryggen. smärtan i höften går ner i rumpan å ner till min fot. vakna ju med skiten imorse å ja fick ta alvedon å värmekudde. kändes bättre då ja knata ut med hunden men halka till å fick en konstig position på höften å ja sen dess har det värkt ännu mera. inte helt chockad direkt. gör ont då ja sitter, gör ont då ja går, det gör ont då ja ligger ner.

finns det nån position som gör allt bättre? någe som kan ta bort smärtan.

nej om man ska ta å smyga sig in å kika om dem sover. är ju tyst iaf..

Kitchen


Tänkte försöka lägga upp bilder på köket ikväll. se om ja lyckas :p

bojkotta namn

Namnfrågan har ju inte varit nån direkt ämne att prata om här hemma. vi har helt enkelt inte haft tid. tjejnamn är så jäkla svårt enl mig med. vet att då vi vänta theo så va det ett jäkla tjafs från mannens sida att det inte skulle rimma etc.. vart galen..  nu är det samma sak. å det hjälpte ju inte att vi va på en fest i lör då det fanns en tjej med samma åsikt som maken min. gah! vi har ett namn. inte bestämt alls. ett namn utav flera kan vi säga. jag har inte tagit bort det från listan iaf. å ja gillar det namnet å mannen gillar det namnet. men efter i lör så vill han inte ha det namnet för att det går å rimma på. då vill han slänga tillbaka NOvalie som  han inte ville ha alls bara för att det inte är så lätt å rimma på.. asså ja blir fan galen,,

hur kan man ta bort ett namn som man gillar bara för att det går å rimma på. ja sa vi döpte ju ändå theo till theo? theo deo.. även om det va tänkt theodor innan. men det har inte med saken å göra. tuva snuva??? hallå.. asså ja va så frustrerad i lör. å jag är som ja är. ja kan ju inte sluta älta skiten heller. helvete heller att snubben ska ta bort det namnet..  försöka med novalie liksom. å det va ju bara för att hon på festen sa det namnet. att hon försökt å rimma på det under ett år. johan sa ju blankt nej till det då ja ville ha det. men baaaaaaaaaara för det så ville han ta bort det namnet vi pratat om å lägga dit novalie istället. morr. å då sa hon det till mig med senare. så ja visste ju även anledningen till att han tog upp det namnet igen.. ja tycker om novalie det gör ja verkligen,. annars hade ja inte föreslagit det. men ja gillar korta namn. ja säger inte att det inte kan bli novalie. ja menar bara att man kan inte ta bort namn bara för att det går å rimma på.. så jävla löjöigt.


å ja vet att det grundar mkt i att johan blev kallad johan toan lr någe så då han va mindre. men ja sa till johan. vill en unge jävlas så hittar dem ett annat sätt OM inte ens namn går å rimma på. ja vart ju mobbad då ja va mindre för bullen. å då va ja inte råtjock. vet flera som vart mobbade för ingen anledning alls. hittar dem nån dem vill jävlas med så gör dem det. johan menar att han vill inte ge dem en öppning till mobbning om man inte behöver.. ja visst. men långsökt å sitta å kolla om namnet går å rimma på lr inte. gud va irriterande. detta går mig på nerverna.

nej om ja ska gå in å prata med johan om detta igen :P måste bara få honom å säga att han ger upp. sen e ja nöjd :P   (ja vet envis som en åsna e ja).........

dyr jäkla galge...

Jag är på jakt efter vita galgar. Nu så hitta ja nyss att det fanns på ikea. så d va ju bra. så det löste sig. men ja hitta ju en galge inne på mio då ja gick in där i fre. vart ju full i garv då dem skulle ja 249 kr. ja styck!!!! på ikea kostar 8 st 45 kr tror ja det va.. bara så  jäkla komiskt. 249, för en galge.. ja du..


Sjukskriven..

Fick en sjukskrivning till februari månad. känns väldigt skönt sådär. önskar bara att dem kunde trolla bort värken istället. något som dem såklart inte kan,. fick ju inge råd heller såklart för ja gjorde allt ja kunde. så drygt. asså ja förstår ju att dem inte kan göra någe sådär. tänkte bara att det kanske fanns nåååååååge tips. men icke.

imorrn ska ja till mvc, se om hon kan trolla lite....

ONT

usch ja e så trött på att ha ont nu,. både i fre å lör kväll så har värken varit så jäkla hemsk. ska ringa vc imorrn. vi pratar värk i rumpan. å då menar ja hemsk värk. på det går det ner i låret. upp i ländryggen. å det värker det med om fan. foglossning. som om ja inte kan röra benet ibland. svårt å förklara. höften vill inte följa med.. har använt bältet men ja tycker det inte gör nån skillnad direkt. känns väl som om det håller ihop höften bättre. men ja inte å mkt mer. det drar mellan benen. aj inte skönt!

ja har försökt allt ja kan för å få det att bli bättre. men ja det funkar inte.. sitta gör ont, stå gör ont, gå gör ont. ja ligga gör ont det med då ja hade värk i natt då. så det vore ju trevligt å veta hur man gör det lättare för en..

hår


måste hitta en bra bild på mitt hår. lr ta en sen..

ledsen

Jaha då har kvällen varit förstörd eftersom ja var i kista å klippte mig. katastrof! kom in å sa att ja vill ha samma frisyr som ja redan har däremot lite kortare. va gör hon? hon klipper nästan en dm av mitt hår. vet nån hur kort ja redan hade? ja visa på halsen hur långt det skulle vara å ja kan ju säga att detta är 3-4 cm kortare. dessutom så har hon klippt upp håret där bak. så det kortaste håret är ca en cm. I shit u not. va ju inte alls det ja bad om. förstår inte hur ja kan be om en frisyr å komma ut med en annan? sen har ju lite posh frilla nu. ni vet den där som hon hade för x antal år sen då det va uppklippt där bak å längre framtilll. så ser ja ut. å d längsta där fram är till öronen. satte upp luggen å d känns som om ja har en pojkfrisyr. fy fan. så jäkla besviken. ville ju bara bli fin till min födelsedag :( har tom gråtit som ett as över håret. fan att man aldrig ska få som man vill? hur svårt kan d va å ta instruktioner. speciellt då man säger. samma frisyr fast kortare. d kan ju inte vara så svårt?????????

Kuddkrig!


Hemtex rear ut kuddar. å ja behöver ju några till min säng. tänkte kika på några då ja har vägen förbi. ja nån dag :P så mysigt det börjar bli även om det ser ut som ett bombnedslag ;) Men garderoben är på plats, jag fick bort persiennen igår efter lite om å men. Kunde inte skruva upp gardiner då det fattas skruv till borrningen. är ju betong överallt! inkl där spegeln å ramen ska upp i hallen. morr morr.. tänk att någe så enkelt kan va så svårt :P

I ♥ Lundmyr

 

Åååå ja älskar Lundmyr. Skulle vilja ha den mysiga overallen med stjärnmössan till. så fint. å strumpbyxorna har ja dregglat på tidigare. Sen till spjälsängen ett sånt där spjälskydd som jag velat ha i ett år nu. Hur ska ja få råd till allt? *S* Tur att hon inte kommer förrän i april. 11 april ;)

 


Ikea imorrn!


Imorrn ska vi till ikea. behöver ja säga yey! blir garderob nu. in till vårt sovrum. Ska bli så jäkla bra. men vi vet inte vilken vi ska ha. den svarta är ju ursnygg. men ja blir lite orolig att det kan bli för mörkt i vårt rum då allt annat är svart. så ja ska ta en extra koll på den andra varianten imorrn, sen får vi se vad vi väljer..

Får se om vi kan hitta ett sängbord. Detta va ett av dem borden vi kollat på. Försökte leta efter det andra då vi var på ikea sist, men då hitta ja inte det. Men det stod då att det va slut på lager på ikea. Så då va det väl inte så konstigt kanske..