:S

så då är beslutet taget att vi inte ska bjuda så många. så får folk gnälla bäst dem vill. jag orkar bara inte hålla i ett dop med 70-80 pers som sist. å då kom det tom folk som inte va bjudna på det. va ju hysteriskt. skönt iaf att beslutet är taget. nu ska det bara fixas med vart man drar gränsen. inte så lätt.

idag är det en skitdag. skulle ha gäster över på besök men ställde in det då ja legat med huvudvärk sen imorse.  verkligen överjävlig huvudvärk. började igår på kalaset att det kom å gick.. men det kunde ja leva med. på vägen hem vart det bara värre å värre å runt 23 va d super jobbigt. sen slockna ja efter alvedon.. vakna i natt med huvudvärk å imorse med. sen har den hängt på. hajjar inte varför. men d suger. å pga att ja sovit så mkt, så är ja så sjukt trött med. skit dag! just nu sover resten av familjen å ja e vaken. funderar på om ja ska skynda mig upp till ica å få handlandet överstökat. behövs inte köpas mkt. orka dra med halva/hela familjen för å köpa mjölk..

..................................

dop..

dopdatumet är klirrat. blir den 1 okt.

mitt problem är nu så att vi inte kan bjuda så många. funderar på att bjuda folk till dopet men sen inte på fika. är det hemskt? lokalen här nere tar ju inte så mkt folk. så att man sen tar familjen å gudföräldrarna sen till fikat. är det hemskt? kan man göra så ? åsikter tack!

planerar..

usch ja har det riktigt tråkigt idag. vädret utanför fönstret är ingen höjdare, freja sover och mannen har sovit sen imorse - han har migrän. Jag har någe issues med magen, mår sjukt illa. Hoppas på att det går över nån gång.

Sitter däremot och kollar dop och så. tror vi har ett datum, mailade kyrkan å fick svar att ja skulle ringa. varför står det då att ja kan maila eller ringa? å så när det är bara info man vill ha, så är det svårt å svara lr. ja ringde ju inte pga en anledning. ja hör inte va man säger i telefonen å två ungar gastar. aja. får ringa imorrn. dem har ju bara speciella tider.

skrivit en lista på folk som man ska bjuda. ska inte alls bli som förra gången, det orkar ja inte med! va ju så sjukt mkt folk då. helst skulle ja bara vilja ha 20 st. men det räcker inte ens till närmaste familjen. så ja e körd :P

skrivit upp låtarna ja tänkt på sen innan freja va född. så vi ska väl boka samma soloartist som sist om han kan det datumet.. se va som händer...


Bilder =)Bilderna ja beställde kom idag =)

Galen..

Håller på å bli galen här hemma. Jäkla trånga badrum! Vill bara slänga ut badkaret! fan va skönt det skulle va, förstå å kunna röra sig. saknar vårt gamla badrum! det va bra det. härliga utrymme, tvättmaskin å torktumlare..

ja skulle vilja ha en housekeeper med. herregud va det ser ut här. ja tycker ja städar å städar, men inget händer. då ja äntligen har tid å plocka undan så orkar ja inte. då sover ja lr försöker ta en lugn minut. vill bara få lite mysig känsla här hemma. lite mysmys.. fixa gardinerna, kasta allt skit som ska kastas.. pausa tiden i några dar så att man kan få ordning på kaoset. sen fortsätta livet. trött på röran här. måste kasta/sälja en hel del här. är för mkt grejjer som tar plats.

nån dag kommer det hända va? att det ser ok ut här hemma igen?

DOP

tänker ofta på dop. tycker sånt är så jäkla skoj. fixa å tänka. så börja ja prata med emma på msn å då börja ja tänka på det igen. å nu när freja sover så va ja bara tvungen å surfa runt å hitta inspiration. ja har haft samma plan hela tiden. men ja undrar om ja inte ska ändra på den helt å hållet. jag är ju inte direkt den som ändrar mig då ja har bestämt mig för någe :P

mannen å ja ska sätta oss ner å bestämma datum med..

Baby Björn igen..

baby björn ringde igen och fråga om vi ville prova en babysitter. detta utöver vaggan då. vaggan va inte klar än - vet inte om ja får den än med andra ord. men denna är klar, står å väntar på oss att hämta ut den. vet inte exakt vad det är för babysitter. men vi får väl se. måste skriva på någe hemlighetsavtal med??? flummigt. men vi ska hämta ut den iaf. vi har ju en babysitter hemma. men den är ju så jäkla mkt grejjer med den. är vibrator, ljud, lekgrej. najs med en enkel liksom.. som gungar.. spännande värre...