klickklick!

beställde den här med från stor å liten. hade 100 kr i presentkort. hoppas theo gillar det. i samlingen till sin matlagningshörna som ja sen ska försöka fixa.. (ja hoppas ja kan fixa :P)


Oooops

Hmm börjar tro att mitt presenthandlande har gått till överdrift =)

ont i magen..

usch mannen fick just åka in med theo till sjukhuset. han skriker såå. inge skoj alls. han svettades floder. theo va lite dålig i magen idag. å när han bajsa här hemma nyss så skrek han. sen helt plötsligt fortsatte han å skrika. å säga aj hela tiden. han säger att det är rumpan inte magen. men han har så jäkla ont så han kunde inte sluta skrika, sitta still å han svettades som sagt var. vet inte vad det är alls. men otrevligt är det. å han va så jäkla ledsen å hade ont..

själv vart ja kvar hemma då hunden ska ut. suck. ja ville med. men det är ingen idé å vänta på mig för att ja ska ta promenaden med honom. lika bra å åka in direkt. först tänkte vi ringa vårdguiden, men då han vart sämre, skrek mer så varför ringa å undra. fy fan. ja hoppas det inte är någe allvarligt.

otrevligt...

Svensk man hittad död på ö i Thailand

ska va i 60 års åldern...kommer in på aftonbladet och hittar den där. inte så jäkla skoj då pappa är där nere för å fira sin 60 års dag. dessutom så är han alltid ute å fiskar när han är där nere. plus att han brukar hålla till i puket området. lite otrevligt tycker ja.. vågar inte ringa farmor, dumt å skrämma upp henne...

Theo 3 år..

Ska iväg in till stan och försöka hitta den här åt honom med..


Theo 3 år..

Johans föräldrar har köpt två stolar och ett bord till theo. Yey. älskar då dem lyssnar på vad jag säger. Det här kommer bli super bra.  ska möblera om i hans rum nu, så att vi kan montera upp dem nästa helg!


Theo 3 år..

Beställt hem dessa åt Theo. Tror han kommer bli glad, hoppas det! Han ska iaf få bjuda mig och Freja på fika =)låg

jag som trodde att förra veckan var jobbig. denna vecka är fasen inte så mkt bättre. å inte har ja återhämtat mig från förra veckan heller. så just nu är ja i koma. i natt vart det två timmar sömn. resten av ren ångest. är förvånadsvärt pigg för å ha sovit så lite. med det menar ja inte att ja är pigg. menar bara på att ja har ögonen öppna just nu iaf.

ska ut med hunden på en promenix nu.. rensa huvudet......

tröttmössa

Läkarn har varit förbi johan på morgonen. Dem skulle tappa honom på vätska. ja alltså från knät. han mår inge vidare och känner sig överkörd av en buss. typ så. vet inte ens om han får åka hem idag. ja hoppas det. vi saknar honom så jäkla mkt här hemma. theo förstår inte ens varför pappa är borta. sagt x antal ggr att han är hos lä karn. så theo sa till freja imorse, Freja, vi ska åka buss å hämta pappa som är hos farbror doktorn. sötnöten. dem hade dock inte besökstid förrän 14. suck. vi som typ va på väg nu. ja typ.

barnen ligger/sitter å leker på golvet å ja försöker hålla mina ögon öppna. är så jäkla trött alltså. fy farao. inte sovit någe vidare, mest pga huvudvärk.

nej dags å göra två nya veckor av veckoplanering - mat. allt på en gång här hemma. allt bra typiskt. å besöket som ja såg fram emot idag, blir ju inte av. suck.

usch ja hoppas min man kommer hem ♥

:(

johan vart inlagd :(

Kaos

usch ja har så dåligt med ork. det är kaos här hemma. hela veckan har varit det. det ena med det andra..

igår ringde kommunen igen å sa att datumet för theos dagis (slutdatumet) fortfarande inte va ändrat. så ja maila igen för å be dem fixa det. är sååå trött på skiten.

ja tar mig ut med hunden för att johan inte kan ta sig ut. han kan inte gå. ja laga mat, städa, plocka undan, diska, hade tvättstugan. vid midnatt i natt va ja klar med tvätten. sova å vakna tidig för å fixa frukost åt alla i familjen. ut med hunden å så försöka plocka undan igen.

johan va så dålig här å va hos vc igår som inte hjälpte honom mkt. dem skrev tex inte ut smärtstillande för dem sa att det han fick skulle hjälpa. sa direkt då johan kom hem att det inte skulle hjälpa då han fick utskrivet diklofenak? jävla mongon som sitter där uppe. så då ringde johan imorse igen då. å då säger dem att dem inte får skriva ut smärtstillande? va fan är det för skitsnack? ja vart asså så jävla arg.

Dessutom på det så säger läkarn att han måste tillbaka i nästa vecka för å få en remiss så att dem kan kolla hans njurar då det kan va fel på dem. trevligt. nu oroar ja mig för det med. å sen på det så skriver han då ut den där diklofenaken som står att om man har hjärtproblem lr njurproblem så ska man inte äta det. men om läkarn nu tror att han har njurproblem så varför skrev han ut det där? helt jävla sanslöst!

johan läste på deras sida att man får söka dit om man har mildare problem. så dem hade väl rätt. men ja tycker inet det. johan ringde dit å berätta vad som va fel å vad han ville ha. å dem tar emot honom å läkarn säger inge om att han inte ska få vara där. å dessutom så skulle johan återkomma om d inte hjälpte - då johan sa d. asså kan dem inte ta emot honom så ska dem ju inte göra det heller. johan betala ju pengar för å gå dit för å få noll hjällp. fan ja e så arg.

johan klarade inte ens att gå omkring här hemma. asså han går på kryckor. så han frågade grannen om han kunde skjutsa honom. så han vart skjutsad in till sös. han ringde för en stund sen. va ledsen å hade så ont. asså ja har så ont i magen. kände att energin är helt slut. å så vänta på besked därifrån. ja hoppas inte att det är någe allvarligt. sitter som på nålar vid mobilen å hoppas att han ringer snart..

jobbigt!

Uppdatering dagis...

efter att ha fått höra i måndags att theo hade varit i slagsmål på dagis???????????????? av en annan mamma, så kände ja min helt labil. tydligen skulle nån slagit på honom å försökt å ta hans leksak. å ingen berättar detta för mig eller johan. klart att theo inte vill gå till dagis om sånt där inträffar.

theo va helt nere på måndagen å va så kinkig å hängde med huvudet. sa att han va ledsen. fråga om han gjort någe skoj på dagis, så säger han " jaaa mamma kom".. ??

så vi satt å prata länge i mån kväll om hur vi skulle göra. men vi tog theo till dagis på tis, igår. johan va med honom längre på morgonen för å se hur han verkade, mådde. han prata även med förskolelärarna som va tillbaka (ordinarie). å dem visste såklart inget om situationen. det kunde dem inte ha då dem inte va där. men dem skulle försöka ta reda på det, om nån visste. å även hålla koll lite extra på theo å se hur han reagera..

då johan varit där ett tag så fråga johan theo om han ville vara kvar på dagis eller om han ville följa med honom hem. han ville va kvar. så det va ju positivt. när jag sen kom å hämta honom så va han jätte glad. kändes så skönt. min sötis va liksom tillbaka igen. normal.

fick dessutom mail från lotta på morgonen (en av lärarna), vänta ja klistrar in det:


Hej på er!
Jag har efter Johans och mitt samtal i morse försökt att reda ut vad som hade hänt förra veckan,
där Theo skulle ha varit inblandad i ett bråk med någon. Jag har inte lyckats få fram något idag,
men har en person till att prata med, som jag inte hann med i dag. Jag ska prata med den personen i morgon och se om hon vet något.

Lite info om Theos dag idag! Kan kanske kännas bra, hoppas jag.

Idag har Theo haft 3-årsgrupp med skapande tillsammans med Alexandra och Johanna
och han hade varit jätteglad. Fråga gärna Theo eller "fröknarna" vad de gjorde.

Efter lunchen lekte Theo och Mira någon lek som bara dem kunde.
Ett av barnen försökte ta sig in i leken, men blev undanskuffad av dem två.
Det  barnet slog då till Theo med en liten plasthammare ett par gånger i huvudet.  
Jag pratade med dem och separerade dem från varandra en stund och sen var det bra igen. :))

Theo ville sen äta mellanmål inne på Bullerbyn med mig och Mira, så de två satt vid mitt bord och åt smothie och smörgås.

När jag lämnade över till Chico vid 3-tiden, var han på strålande humör.

Jag återkommer om incidenten som var förra veckan.

Ha en bra kväll!
Lotta på Bullerbyn
Kändes som om man fick en bra respons och det kändes bra att även hon berätta om Theos dag, hur han hade varit. Lugnar ju min mage lite iaf. Så skönt att veta att han är glad. dessutom så hade lämningen imorse gått bra! han verkade positiv att gå till dagis. vet inte om detta bara beror på att pedagogerna är tillbaka. men stor skillnad!