Kaos

usch ja har så dåligt med ork. det är kaos här hemma. hela veckan har varit det. det ena med det andra..

igår ringde kommunen igen å sa att datumet för theos dagis (slutdatumet) fortfarande inte va ändrat. så ja maila igen för å be dem fixa det. är sååå trött på skiten.

ja tar mig ut med hunden för att johan inte kan ta sig ut. han kan inte gå. ja laga mat, städa, plocka undan, diska, hade tvättstugan. vid midnatt i natt va ja klar med tvätten. sova å vakna tidig för å fixa frukost åt alla i familjen. ut med hunden å så försöka plocka undan igen.

johan va så dålig här å va hos vc igår som inte hjälpte honom mkt. dem skrev tex inte ut smärtstillande för dem sa att det han fick skulle hjälpa. sa direkt då johan kom hem att det inte skulle hjälpa då han fick utskrivet diklofenak? jävla mongon som sitter där uppe. så då ringde johan imorse igen då. å då säger dem att dem inte får skriva ut smärtstillande? va fan är det för skitsnack? ja vart asså så jävla arg.

Dessutom på det så säger läkarn att han måste tillbaka i nästa vecka för å få en remiss så att dem kan kolla hans njurar då det kan va fel på dem. trevligt. nu oroar ja mig för det med. å sen på det så skriver han då ut den där diklofenaken som står att om man har hjärtproblem lr njurproblem så ska man inte äta det. men om läkarn nu tror att han har njurproblem så varför skrev han ut det där? helt jävla sanslöst!

johan läste på deras sida att man får söka dit om man har mildare problem. så dem hade väl rätt. men ja tycker inet det. johan ringde dit å berätta vad som va fel å vad han ville ha. å dem tar emot honom å läkarn säger inge om att han inte ska få vara där. å dessutom så skulle johan återkomma om d inte hjälpte - då johan sa d. asså kan dem inte ta emot honom så ska dem ju inte göra det heller. johan betala ju pengar för å gå dit för å få noll hjällp. fan ja e så arg.

johan klarade inte ens att gå omkring här hemma. asså han går på kryckor. så han frågade grannen om han kunde skjutsa honom. så han vart skjutsad in till sös. han ringde för en stund sen. va ledsen å hade så ont. asså ja har så ont i magen. kände att energin är helt slut. å så vänta på besked därifrån. ja hoppas inte att det är någe allvarligt. sitter som på nålar vid mobilen å hoppas att han ringer snart..

jobbigt!

Mina fina kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: