nytt dagis

usch nu e ja trött på dagiset. imorrn ska ja ringa hon som har hand om barnomsorgen här i årsta och prata med henne. se om theo kan få börja på ett annat dagis.

idag kom theo hem med kissiga byxor. ja i en påse. för han hade kissat på sig under vilan. han hade tydligen inte varit på toa innan? varför låter man inte en unge som inte har blöja på sig få gå på toa innan? underlättar ju. blir sjukt irriterad. på detta så sover han? vadå sover?????? han ska inte sova? han klarar sig finemang med å inte sova, det kan ja ju säga. å han ska va med på vaken vilan. men tydligen så har dem ingen vaken vila pga för många vikarier. men suck! så theo somna  22 ikväll. 22!!!!!!! johan försökte få honom å sova i 1½ i sin säng. med johan sittandes på hans bord. hysteriskt. tillslut fick han lägga sig i vår säng. så tog det en halvtimme till, sen somna han. kl 22!!!! han kommer vara så död imorrn..

känner helt seriöst att jag vill börja ha honom hemma snart. får ont i magen av det här. inge skoj! johan har problem å lämna honom på mornarna. jag vet inte om det är så att han inte trivs. kanske inte bara är trots, kanske har med annat att göra med. usch. får se om ja ska ha honom hemma imorrn. se hur morgonen blir...

Mina fina kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: