Utpumpad.

Känner mig så sjukt utpumpad på energi. ont i kroppen, ångest och magkatarr. Känns som om dem här galejen gör mer skada än nytta. lite så. äh det blir säkerligen bra och roligt.

läkartid..

Gick in på mina vårdkontaktar idag och skickade iväg ett mail om att jag ville träffa en läkare. Är bara för mkt nu. När jag gick från tvärbanan idag så tänkte ja, går mina ben framåt? för det kändes som om ja försökte röra dem, men ja fick ingen respons.. jag gick dock framåt. bara så trögt å komma fram.. på det så domnade benen av här hemma och nu när ja sitter å skriver här börjar armarna att domna. värker i ben och armar..

På det så har ja fått jätte mkt utslag på ryggen. det kliade så innåt norden igår, så ja bad johan att smörja in mig. han sa att han inte såg något. idag på hm då ja prova kläder så såg ja ju utslagen. såg ut som ja hade fått typ 20 myggbett på ryggen ?? På det så såg ja en leverfläck som ja inte sett förut. trodde det va ett djur från början. typ fästing som kröp. så ja ska kolla upp utslagen och fläcken med. kan tro att utslagen beror på pollenallergi. vill minnas att ja fått såhär förut. har även satt sig på luftrören så ja hostar nästan så fort jag kommer ut. såklart är min astmamedicin slut och dem vill inte skriva ut nytt då ja just bytt vårdcentral. är ju jäääääävligt dumt å skriva ut någe som ja haft i tio år typ. kolla journalen liksom. varför ska ja annars skriva under att dem får över min gamla journal. ja hajjar inte..

Nu har ja iaf skickat iväg det, sen blir det en tid och sen ska ja dit. ett steg taget iaf..

köpte istället..

en kjol.. men idag då ja leta efter en top så hitta ja en. ja trodde ja hitta en. men fy farao va fult det vart, så den åker tillbaka den med! pronto! så ja får se hur ja löser problemet. ska rota stenhårt i garderoben ikväll..

back..

lämnade ju tillbaka klänningen, glömde säga det. satte på mig den här hemma och satans va statisk jag vart. klänningen vart som slim över min inte så slimmade kropp. gah fult! så den åkte tillbaka fortare än kvickt..


köpte--

köpte en svart klänning idag. haha tråkiga ja. den är inte ens speciellt fin. undrar om ja ska orka mig in och byta. tror jag skulle ha tagit den knallblåa istället. hmm..-

klänning

prova EN SÅÅÅÅ FIN KLÄNNING IDAG.. kändes väldans jag.. ville köpa den för ja kom i den. men fick gå upp storlekar för att brösten skulle få plats. då ja väl kom i den runt brösten. ja då va den super slapp på ena sidan. asså ja kan ju inte ha boobsen uthängandes. suck!!

provade även min bröllopsklänning och den kom ja i. men inte i brösten. suck. jäkla bröst!!!!!!!!!

viktnedgång..

Vägde mig nyss, vågen stanna på -6 kg..  Det känns ju jäkligt bra även om ja inte gjort någe direkt. Känner mig tjock som ett piiip och trivs inte i kläder eller något. Att man ska på mingel i nästa vecka är bara ångestframkallande..

Har inte fått sluta amma än. när det väl börja vända så vart freja sjuk och hon vart snuttig igen.. är ju inte tillbaka på ruta ett, men ibland känns det lite väl mörkt..

sover inte alls just nu. jag tror det är frejas tänder som spökar igen. verkar så. å på det så hostar jag till förbannelse.. suck.

gah

än så länge har ja:

  • vaknat :D
  • bakat kladdkaka
  • varit ute med hunden
  • varit i skanstull och handlat cupcakeformar
  • bakat muffins
  • fixat rocky road
  • haft tvättstugan i 3 tim
  • rullat kladdbollar av kladdkakan och fixat till dem

 

status lägenhet: kaos!

 

ska börja med middagen nu, sen blir det till att fixa med smörgåstårtorna...

 

 

 

 


Vimplar..

Har gjort vimplar till kalaset. Egentligen vill ja ju ha vimplar till barnens rum, men är alldels för lat för att sy. Så jag köpte papper och tråd och tänkte att jag provar - så får jag se hur det blir. Och jag vart nöjd! Efter kalaset så åker dem här in på rummet, så ska jag göra några till sen.. Har även gjort små vimplar av överblivet papp som jag ska ha på lite bakelser... ska ta kort på dem här.. Inte så snygga, men ger ju en liten effekt iaf =)

 

Å mina mini vimplar..

 

 


fullbokad..


Jaa jag har ju en hel del planerat dem närmsta veckorna..

Å igen..

Å så kom det igen. Allt var okej imorse. Jag är lite trött och har huvudvärk, men annars är det ok. Så kom känslovågen här på eftermiddagen. Tror det berodde på att jag satt och kika vad jag skulle ha på Frejas kalas. Har sjukt svårt att välja.. Men så vart jag bara "akut" ledsen här. Känner mig ju hur muppig som helst som gråter av tanken att Freja blir ett år. DET ÄR JU ROLIGT!! Vet inte vad det är som är fel.

Försökt att spekulera. Vet ju inte om vi ska skaffa flera barn. Just nu känner ja själv att det är bra. Man har fullt upp som det är. Man måste ju kunna ge barnen man har så mkt tid och del av sig själv. Jag gör det gärna, men vet inte hur man gör med tre. Vet att jag hade stora problem då freja var på väg och jag fick känslan "jag vill inte ha henne". för det va ju så bra med theo. hur kan ja älska två barn etc. men det är ju inga problem. Men att ha tid till tre då ja ibland känner att theo får "vänta" på så mkt då Freja är så liten..

Iaf, poängen är då är detta sista gången ja firar att min minsta fyller ett år? är bebistiden över nu för gott? Jag tror det är mer det som spökar? Jag vill lixom inte att Freja ska växa mer nu. Hon kan få va såhär liten, gosig. men vill ju såklart att hon ska växa upp och prata, springa och fortsätta att bli den underbara lilla person som hon redan är.. frustrerande AB!

Vi har inte stängt porten till att få flera barn.. men det känns som "slutet" på något nu.. fan va flummigt :P vet inte själv vad jag menar..


Frejas present..

Idag var jag och köpte frejas ena present. Denna söta mini ballerina Lilly. Hade ju tänkt att hitta little Anna, men den fanns inte. Och dem allra största är helt ärligt större än Freja =) ha. Så den här blir super. Den kan hon gå omkring med. Stod att den var från 3 år pga det kan lossna hår. Men hon är så jäkla van med hårstrån ändå från mig och hunden. så det får funka! :P