Å igen..

Å så kom det igen. Allt var okej imorse. Jag är lite trött och har huvudvärk, men annars är det ok. Så kom känslovågen här på eftermiddagen. Tror det berodde på att jag satt och kika vad jag skulle ha på Frejas kalas. Har sjukt svårt att välja.. Men så vart jag bara "akut" ledsen här. Känner mig ju hur muppig som helst som gråter av tanken att Freja blir ett år. DET ÄR JU ROLIGT!! Vet inte vad det är som är fel.

Försökt att spekulera. Vet ju inte om vi ska skaffa flera barn. Just nu känner ja själv att det är bra. Man har fullt upp som det är. Man måste ju kunna ge barnen man har så mkt tid och del av sig själv. Jag gör det gärna, men vet inte hur man gör med tre. Vet att jag hade stora problem då freja var på väg och jag fick känslan "jag vill inte ha henne". för det va ju så bra med theo. hur kan ja älska två barn etc. men det är ju inga problem. Men att ha tid till tre då ja ibland känner att theo får "vänta" på så mkt då Freja är så liten..

Iaf, poängen är då är detta sista gången ja firar att min minsta fyller ett år? är bebistiden över nu för gott? Jag tror det är mer det som spökar? Jag vill lixom inte att Freja ska växa mer nu. Hon kan få va såhär liten, gosig. men vill ju såklart att hon ska växa upp och prata, springa och fortsätta att bli den underbara lilla person som hon redan är.. frustrerande AB!

Vi har inte stängt porten till att få flera barn.. men det känns som "slutet" på något nu.. fan va flummigt :P vet inte själv vad jag menar..


Mina fina kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: