blablabla..

Gud vilket oerhört muntert inlägg det va jag skrev sist.

men ja va så slut. varts å mkt med allt bara. theo såg sjukt läskig ut då han kom hem från operationen. va väl inte riktigt med på hur han kunde se ut även fast jag trodde att jag var inställd på det. han va sååå blek. helt groggy. verkligen alltså. han kunde knappt stå själv för han hade apdålig balans. han kunde inte prata för han va ju svullen å groggy då. så han lät full. å ögonen då man ditta på honom så gick dem liksom runt. å ögonlocken höll på å stängas på honom hela tiden. å på det så luktade han så satans mkt sjukhus. ni vet det där sterila doften. kändes som om han va döende lr någe. va tvungen å gå från rummet ett tag å lugna ner sig. verkligen sån super hemsk känsla, att han skulle vara så dålig..

(ok nu tröck ja på någe å hela texten ändrades???????va gjorde ja??)

Freja hon bet mig i bröstet. asså riktigt badly. tur att hon inte hade tänder upptill, för då hade min nipple varit helt borta. fick ett hack i bröstvårtan och det gör så kopiöst ont. asså verkligen. ja kan knappt amma henne med vänster bröst. gör så ont så att jag gråter varje gång. känns bra å dålig (att ja har svårt att amma på det bröstet). får smått panik då ja hon inte vill ha något av det vi ger henne. så försvinner min mat. va gör jag då? men samtigt om den försvinner så måste hon ju börja äta mat. ?


tors dag 4

är det tors idag? ?
hjärtat värker,
hjärnan värker,
mitt bröst värker .- jäkla freja å bitas.
maten - har ja ätit mat?
orken - ja vart hittade jag den? är det adrenalin?
orkar inte tänka,
orkar inte engagera mig.
jag kanske är tröttOm man vinner en grej, varför skulle jag ha betalat frakten?

tis å ons.-.

Ja igår gick väl allt åt pipan. åt inte bra alls. det berodde ju mestadels pga migränen.. mådde så satans illa, så det gick ju inte å käka. :S

idag åt ja frukost, lunch, mellis, middag.. känns ok i magen. va ute imorse å eftermiddagen med hunden och sen hämta ja theo. det är ju en pärs i sig..

nu ska ja ladda inför natten och morgondagen..

Måndag dag 1

Freja vaknade kl 7 idag? rackarns unge. sover inte under nätterna och vaknar så hemskt tidigt. inge skoj direkt.

 

Kunde iaf sova till 8, ja halvsova. Upp, i med en kopp kaffe. Ut med hunden på en snabbpromenix i 20 min. sen försöka å käka frukost. havregrynsgröt med rivet äpple, linfrön och kanel. Det tog tid och käka och det beror på gnälliga Freja som inte är på topp.

 

Nu har hon vaknat efter en timmes jojo sömn. Jag är helt slut. Börjar bra va?! Ska iaf ut med hunden på en sväng till, hämta Theo och sen gå hem. Kanske va i backen en stund. vi får se. Beror på hur jag känner mig. Men om jag skulle kunna somna nu sittandes med två stora koppar kaffe i mig, så känns det ju oroväckande.

 

 


pepp

såå efter en vecka men kaos å åter kaos här hemma. alla familjemedlemmar under samma tak. noll tid för en själv å bara surr surr surr. gud jag är så trött. imorrn så börjar vardagen igen. alla ska tillbaka dit dem ska. å ja ska börja ta hand om mig själv lite bättre igen. se om ja skriver av mig här inne. motgångar och medgångar.. se hur det går..

Ironi

ja här sitter ja å käkar kakor, hahah! mannen har chips här bredvid å så köpte han hem lakrits till mig..

- 5 kilo, here I come!

*Asg*

Delmål?

Funderar på om jag ska sätta upp ett litet delmål. Jag har ju väldigt svårt att gå ner i vikt då jag ammar. Brukar ta två månader från att jag sluta tom att jag börjar rasa ett kg i taget. Om jag ska ta mig ner 5 kg tom den 1 maj. Jag vet inte hur jag ska kunna göra detta, då jag provat det mesta nu med mat å undvika godis å läsk etc. Men inget händer. Men jag funderar ändå på om jag ska ha ett delmål? Försöka kan man väl?