Ett års kalaset närmar sig..

Usch ett års kalaset närmar sig. Då Theo fyllde ett så var jag såå taggad. Nu är ja inte alls det. Hur vart min unge ett år?? sjukt! min bebis är ett. gah. ca 14 dar kvar.. 

vet inte alls va ja ska göra på kalaset. om ja ska ha smörgåstårta lr baka lr både och.. svårt å få ideer från maken min då detta är ju MIN grej.. han får aldrig vara med å bestämma ;) jag tycker ju detta är så skoj. men ja vet inte hur ja ska få tiden att räcka till. hur vart jag så sjukt busy hela tiden ?

tragiska jag..

ok vet ni vad? Freja har börjat käka mera gröt. jag är så jäkla glad för det. det har bara gått i två dar nu. och på en gång så har hon börjat att sova liiiiiite bättre. i natt hosta hon som en tok men ändå. hon har även ätit lite som blodpudding, potatis, korv. så nu går det framåt. dem senaste två dagarna har jag ammat betydligt mindre, vilket känns i brösten kan jag meddela..

å va händer? jo jag är bölig? för vad? jo för att ja ska sluta amma.. asså allvarligt? gått å väntat i ett halvår för att sluta amma och nu när det är på gång så känns det som om jag ska gå i tusen bitar? Jag har haft flera gråtattacker under eftermiddagen? jag känner mig så sjukt tragisk. asså som jag kämpat för att få henne att sluta.

kom det som en chock för kroppen eller? är det för att det känns som om jag förlorar min bebis? asså wtf? hur virrigt i skallen får det vara? vadå förlorar min bebis? ja ni hör hur ja är. usch. jag hoppas det bara känns positivt i skallen från och med nu!

simkurs!

Trodde jag tävlade om ett simkit men gick sen därifrån med en gratis simkurs!!!!!!! WHOOOOOOOOOOOOOOOPPI!!

Yey..

Blir iaf semester i år!

 

 


ny bil

Vår nya bil..

 

skoda superb kombi!


tid?

Dagar som denna så undrar jag verkligen varför jag lägger så mkt energi på min blogg. Jag menar det är ju ett stort intresse. Älskar att hålla på med bilder, skriva. Det är ju för MIN skull som jag skriver. Jag älskar att kunna blicka tillbaka och se vad jag gjorde för ett år sen etc.

Men så kommer det här med samarbeten. Det är ju super skoj! Det är det verkligen. Men orkar jag det? Är ju så mkt mer än å bara skriva ett inlägg eller hålla i en tävling.

Skulle ju behöva vakna just nu, är så trött. Skulle väl behöva städa, duscha, få lite små grejjer gjorda. Jag har dock ingen ork. men det tar ju tid å ork å sitta vid bloggen med. kommentarerna samlas på hög med.. suck!

nej om man ska börja tänka på lunch?!

Foto..

Vi fotades på loppi i lör. JAG HATAR ATT VARA MED PÅ BILD. Det här vart iaf resultatet. plus några fula bilder till. så snyggt med tröjan oxå. gah. trodde det bara va ja som kunde gå in på bilderna. men man verkar kunna klicka lite hur som helst. suck. hoppas dem tar bort dem snart..

 

 


Inbjudningar...

ah nu är äntligen det fixat. men tog en genväg och skicka ut inbjudningarna via mail..


osocial..

Sen när vart jag så osocial? fy fan. är sååå skönt å va själv. men samtidigt så är jag såå uttråkad. hur går det ihop? orken är lika med noll. å sen är det sjuka på sjuka. orka. nu e man förkyld. såå ont i halsen. ändå känner ja mig lite bättre än igår iaf. tur det..

Kökslampa ?

Fasen jag måste ta mig till Mio. Fick mig en check i brevlådan, men den går ju ut i morgon. 250kr rabatt. Vi är lite smått sugna på att köpa denna lampa till köket. Men jag vill ju se den i verkligheten först. Den kanske är ful och inte alls som vi tänkt oss..

 

Inte kommer vi att hinna idag heller. Jag mår inge bra, mannen mår inge bra. På det har Johan åkt iväg å jobbat. SUCK OCH MEGA SUCK. Han hade iof inte så mkt val då företaget som bokat jobbet hade bokat in idag kl 13-14.. Johan sov hela förmiddagen och gick upp strax efter 11. Själv så proppa ja mig alvedon och sånt, men inte fasen känner jag mig ok för det. Känner mig något luddig i huvudet. Mer än vanligt ;) ;)

 

Se när han kommer hem. Just nu är det tyst iaf *aaaa*. Fejset sover och Theo tittar på balto. Kanonis!

*passar på å vila*


Viktnedgång

Det har hänt någe med kroppen.  - 4 kg!!! Yey! Utan å göra någe.. hmmm. undrar om mjölken i brösten börjar sina ut å boobsen är mindrE? kanske är det så.. men det är trevligt om det skulle fortsätta ticka neråt. men nu har ja stått på samma vikt i en vecka. så ja undrar d ja.. får väl se..