Home makeover..

Fan ja vill göra om här hemma. å jäkla mkt!! Vet bara inte vart man ska börja.. Allt behövs göras om.. så det känns. Om ja bara fick iordning inne i vardagsrummet, ja då skulle jag vara mer än nöjd..

Vill ha den där soffan som jag spanat in i ett halvår nu. Gillar den fortfarande lika mkt.. J prata om att ja kanske skullef få den i julklapp, heh.. weee! Om det blev så alltså.. Shit va najs det skulle vara. Sälja den här soffan och sen vår bokhylla. Vill ha det mer luftigt!.. Gärna nån ny tavla för vi har ju inget sånt på väggarna här. Sen så en ny vardagsrumslampa, så man får lite mysigare stämning.. Ja skulle gärna vilja behålla färgen som vi har i rummet, det mörka trät alltså. men det verkar som om den försvinner mer å mer.. ? å då blir det det svart/bruna. för ekfaner räcker det med.. vill verkligen ha det bruna kvar. ska kämpa för det.. sen blir det väl stänk av svart i rummet,som lampa och kanske nått nytt fint vardagsrumsbord.. Gud man kan ju drömma hur mkt som helst!!..

Sen mattor!!! snälla ja måste bara hitta nån matta.. När det bara är trägolv så blir det så kallt. å kalt. Det låter så mkt om allt. vill inte det.. Nej det vore bra med nån tung matta som inte gick att flytta på så lätt.. Nya gardiner vore toppen det med!.. Hmm men allt beror på soffan. vill anpassa allt till den. den kommer troligen att vara i brun isf. Vill fefinitivt ha en mörkare färg på den!.. Nej det ska bli skoj att joxa lite med det.. vi får se vad som händer....

Mina fina kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: