Vann igen..

Lillemor hade tävlat så mkt. så jag kikade in på en blogg och hittade att hon hade vattenkokare hon tävla ut. Och jag vill ha en svart. så jag tävlade och vann!!!! Det trodde ja då inte. Paff. Men glad!

 

Vattenkokare Severin 3374

Liten men effektiv vattenkokare på 1 l med en effekt på 1000W. Lättavlästa måttstreck på två sidor, greppvänlig, sladdlös och heltäckt botten i rostfritt stål. Vattenkokarens säkerhetsfunktioner stänger automatiskt av vattenkokaren vid torrkok. 368 kr,


Mina fina kommentarer
Postat av: Lillemor

helt seröst nu får du fan börja dela ut lite vinster till mig. hahaha skojja. Men jäklar vilen tur du har. Ja hon millah hade fan massa tävlingar. Skoj som fan. =D Hoppas jag vinner lite bara.

Postat av: Malin

Jäklarns vad du vinner :D Jag vill också vinna :P Grattis iaf :D

2010-02-16 @ 22:39:39
URL: http://www.mandarinklyfta.se
Postat av: Annelie

Grattis Grattis vännen!! Vilken himla tur du har!! Får du snart ta och köpa en trisslott!! Kanske du vinner storkovan!Kramen

2010-02-16 @ 22:47:31
URL: http://lallisbrallis.blogspot.com
Postat av: Malin

Hehe okej. Ja det är enda filten hon har som snutte..fick klippa den i två delar för att slippa dra den fram och tillbaka mellan dagis och hemma..tur att hon gick med på det :P Jodå jag mår bra..lite ryggvärk och huvudvärk men jag tror att jag är dålig på att få i mig vätska så det beror nog på det..huvudvärken alltså.. Själv då?

2010-02-17 @ 19:17:50
URL: http://www.mandarinklyfta.se
Postat av: N I L M A

vad härligt! om du är sugen på mina smycken kan du hitta tävlingar hos både erica.myshowroom.se & louiseberglund.devote.se :)

2010-02-18 @ 16:02:42
URL: http://nilma.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: