Ute..

ja idag fick ja reda på att johans mamma vet om att ja e gravid. johan hade glömt å säga det till mig. fick nämligen ett grattis från johans moster via msn å ja vart fundersam om hon sett det på min blogg eller om hon hört det från nån. lät så konstigt att Johan skulle säga det till henne å inte hans mamma. men då hade han nämt det i samband med renoveringen då..

har inte hört så mkt mer. ska ta det sen då han ligger här å vilar och hans vän marcus inte är här. lite känsligt å prata om det förstår ja.. fan ja tycker det är känsligt. mest för att ja ville stå där på theos kalas med en stor kula å se hennes jävla min.. fan va underbart det hade varit (skadeglad)...



Uppdatering:

Ok ja prata med johan och han hade bara kört på hela racet. Nina är gravid till hans mamma, pappa och mormor. Hans mamma lät glad, hans pappa lät gladare och hans mormor lät gladast.

johan råka ju nämna för sin lillebror att ja va gravid för x antal veckor sen. han sa åt honom å vara tyst. men sen dess har tydligen snubben sms at en gång per dag och sagt att han får ta å berätta för morsan för han orkar inte hålla på det längre bla bla bla. dem senaste sms:en hade mer varit. om du inte berättar så berättar jag. jävla idiot unge! fan ja blir så sur på honom. å johan har inte ens belastat det på mig. sagt som det va. känns iof skönt, men han då?

å så vart ja irriterad på honom i fre då han smsa om att han ville bjuda på middag. första gången det händer då. å han ville att vi skulle komma idag. å johan svara att det inte går just nu för det är för mkt å göra. så fick han sms tillbaka att han kunde ju avvara 3 timmar av hans liv etc etc.. asså jäkla sms. jäkla skit unge (igen).. asså ja tror inte han är medveten om hur mkt vi har å göra.. å helt seriöst så hade ja inte heller velat träffa min lillebror om han betedde sig sådär..

Mina fina kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: