Läkare

Kom in till läkarn. Ja gillar honom. Han som undersökte mig efter cystor. så jäkla trevlig å sympatisk. jag gjorde även en gyn undersökning då jag haft så mkt värkar. ja har dock inte öppnat mig men han kommentera någe om etappen. å asså ja kommer inte ihåg va han sa. efter det där med ams så glömde ja hälften. tänkte att ja har ju hans anteckningar på sjukskrivningen som ja fick förlängd. men asså ja ser inte va han skrivit *s*.

Han sa iaf att vila är det som gäller. å får ja mer ont som inte går över å vila så är det noll tollerans, då ska ja ringa förlossningen. Min värk i rumpan och så tydde på foglossningen. jahaa säger ja som ett fån. haha. När ja vänta theo så hade ja liksom bara ont i höfterna. inte som nu då det varit mkt rumpa. Men det förklarar ju varför rumpan värkte så att ja trodde att ja skulle dö efter trapporna som ja knata upp för till farmor.. höfterna gör inte lika ont längre. lr så är det så att rumpan smärtar mer å även förvärkarna så att jag därför inte lägger märke till höfterna lika mkt. kan ju va så. man vet aldrig..

försökte iaf se hur lång tid ja e sjukskriven till. men asså va har han skrivit? ja skulle behöva en tolk. ser ut som om det står partus? partas? pantus? pantas? va e d?

ok nu googla ja här. *S* började med partus å jäklars det kom ju upp ett sånt ord. childbirth. ja men då vet ja ju det. sjukskriven till ungen är ute.. då har ja lärt mig någe nytt då. fick ju aldrig sjukskrivning med theo heller. så jaa.. hade ingen aning..

aja. nu måste ja bara rätta till mitt misstag. trodde nämligen att jag va sjukskriven till idag.men det va till i sön. så han skrev då från och med imorrn på sjukintyget. vilket då blir fel. en dag som blir "hål" å sånt tollereras ju inte från fk. då blir ja av med hela min sjukpenning. suck. så ja har ringt å så ska dem försöka fixa d.. måste bara vänta på ett samtal..

om det inte löser sig så får ja anmäla mig som hemma med theo.. då han är hemma.. små krångel som inte behövs egentligen.. ska försöka läsa va som står här. se om ja kan översätta någe mer *Asg*Mina fina kommentarer
Postat av: Helen

jobbigt med såna förvärkar men skönt att du inte öppnat dig någe.

Så där hade jag när jag väntade Tindra så jag var oxå sjukskriven från v 22 och ordinerad vila, vilan hjälpte jättemycket men så fort jag rörde på mig så fick jag hemska förvärkar, så jag lider med dig men som tur är så är det ju inte så lång tid kvar nu :O).Kramar

Postat av: Jennie

Det står nog Partus, det betyder förlossningen iaf :)Kram

2011-02-19 @ 21:06:21

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: