röntgen

ringde läkaren idag då hon inte ringt mig och dem hade hittat något i högra kinden. men dem verkade ha problem på någe sätt. för dem behövde experthjälp? var nån slags förträngning. kändes inte ok att hon och hennes kollegor inte kunde sig veta vad dem såg på bilden? dem skulle ringa några specialister på måndag. som om min helg inte kunde bli någe sämre? nu ska man tänka på den skiten med.


**************************************************¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤**********************************************

i övrigt så mår jag skit. ja grät tills jag somnade igår och när jag vaknade så började jag att gråta igen. under hela dan grät jag. efter duschen så såg jag iaf inte helt förstörd ut. har städat och städat. bara för å hålla igång å göra något annat. hela förmiddagen satt jag vid datorn, men jag vet inte vad jag gjorde? kändes som om jag bara satt och stirrade. vilket ja troligtvis gjorde med. överallt finns spår av min hund, hitta nyss ett tassavtryck som sänkte mig helt å hållet. Ja mår ungefär lika dåligt som när min mormor gick bort. Han har varit min bebis i 12 år och nu är han bara borta. Känns som om jag har förlorat en stor del av mig. Å det gick så snabbt så nej usch. Jag sover dålig och ja äter dåligt.
 
Theo satt vid bordet och säger om och om igen. igår morse dog ludde, han dog, han dog, han kunde inte leva mer, han dog och då vart jag ledsen. jag vart ledsen för att han dog. jag vill ju ha ludde här. *heartbroken*
Freja kollar efter Ludde och ropar på honom till å från. Speciellt då hon har ätit klart, då ska hon ge slumpen till honom och hon ropar. Det är så hjärtskärande.

Mina fina kommentarer

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: