rörigt som vanligt..

Igår opererades mamma. dem har inte sagt hur det såg ut eller något. dålig info as usual..
 
dem missade å ge hennes levaxin (eftersom hon har opererat bort sköldkörteln), så det fick hon säga till själv. bra värre! igår gav dem henne frukost, tur att hon själv ändå kom ihåg att hon skulle fasta. Idag däremot så fick hon inge frukost. asså. ja vet inte om ja ska börja skratta?
 
Hon fick reda på att hon skulle på ul. när hon fråga vad dem skulle kolla så fick hon svaret två ggr att dem ska göra ul nere på ultraljud. tillslut sa mamma lååångsamt och pekade på kroppen. ja men vaaaaad skaaaa niiii koooooolllaaaa.. haha. sajko. då peka hon bara på magpartiet å gick. bra svar!
 
nere på ul så hittade dem bla en spricka på vänster sida av revbenen. en gammal skada menade dem. men mamma minns inte ens att hon slagit i där. läkaren hade sagt någe om en cysta. men sa inge till mamma så hon fick ingen info om det heller.
 
borde inte en cysta synas på skiktröntgen? eller det kanske det inte gör?
 
ja vi väntar på info som sagt..
 

Mina fina kommentarer
Postat av: Eva

Vad ledsen jag blir när jag läser detta. Vad är det för sjukvård. Du har ju nog med dig själv och dina bekymmer men det hinner du väl knappt tänka på nu.

Massa styrkekramar till dig och din familj. Hoppas operationen gick bra och att de ger henne någon typ av fysio i sängen.

Svar: <3
Nina


Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: