Ont så innåt helvete..

Igår så lyckades ja sträcka mig eller nått. Helt ärligt så vet jag inte vad jag gjorde, men det högg till som fan i vänstra sidan, Kändes som håll fast värre. Trodde det skulle gå över, men tvärtom! I natt har ja haft ont som fan.. Kunde inte ta mig upp ur sängen, så ja va tvungen att väcka johan för att komma upp. Imorse då ja vakna hade ja hemskt ont, nästan ondare. Då hade ja ändå tagit starkare tabletter. Kom knappt upp ur sängen. Dessto värre att klä på mig kläder. Det gick inte. Så ja kunde inte gå ut med ludde heller. Johan kom hem vid 10 tiden och har tagit hand om mig. Han fick hjälpa mig att klä på mig.. Fan va underbart det kan vara ibland =/ Tur ändå att jag har Johan. Vad skulle ja gjort annars. Nu när foten börjar bli bättre oxå. Har duschat varmt och haft på muskelsalva, se om någe hjälper nått.. suck!! Än så länge känner ja ingen skillnad.. Nej nu ska ja gå å dricka någe.. *krams*

Vill inte gå..

Idag ska ja till den där kurator å läkar grejjan.. vet inte hur lång tid det kommer att ta.. men ja ska vara där 11 iaf. Va uppe tidigt, har plockat ihop tvätten och pressat mig juice. duschat å klätt på mig. ska bara torka håret, sen ska ja ut med bollen.. ingen lust. vill bara gå å sova ett tag till.. snark!! Blir nog en vila på eftermiddagen. Beroende hur upprörd jag kommer att vara då ja kommer hem...

Nej vill bara ha lite soppa och en fralla.. Det är ja sååå sugen på.. Undrar vart ja har närmsta ica? eller ska man åka in till stan och få sig en sipp? nej vi får se. ska föna håret nu å sen ska ja putsa glajjorna. ser ut som om ja e inne i en dimma. man ser nada.. haha... å sen ut med hunden i det uuuuunderbara vädret.. shit happen.

när ja kommer hem ska ja gotta mig i greklandbilder tror ja.. det får en på bättre humör!....

Sömnlös i Gubbängen...

Jag gick och la mig vid 22 tiden, men släckte inte tv:n förrän vid halv ett. jag somnade ganska så snabbt.. men vaknade bara en halvtimme-timme efter med kramp i kroppen. Så pga det så kan ja inte sova. Fattar inte vad det är för någe som värker, eller som orsakat denna värk. Va ja å flängde för mkt förra veckan lr är det denna vecka som känns jobbig? Vet att ja har små ångest över att jag inte kan komma upp på morgonen.. Men det borde väl inte vara tillräckligt för att jag ska få såhär ont? Är iaf spänd ikroppen..

Vet att onsdagen stressar upp mig smått. Då ska ja ju till den där kuratorn och läkare och få min bedömning. Min utomstående bedömning. Tur att jag ska vara där relativt tidigt så jag slipper tänka på det så mkt.. Å då kommer jag dessutom upp i tid. Men det känns ändå jobbigt. Läkarn ringde idag och ändrade min tid till fre. för ja ska ju ner till vårdcentralen då oxå.. på tors är det hela kroppen som vanligt.. Om ja bara slapp höra från Fk denna vecka så vore ju det toppen. för dem vill ja inte ha med att göra.. egentligen...

imorgon, lr idag ska ja käka lunch i stan. så det blir att gå upp hyfsat bra tid. fixa till mig och knata ut med hunden.. ska iaf bli trevligt att göra någe. Lotta och jag ska sen förbi gina. Hon hade fått nys om lite kläder. Själv så får ja inte shoppa. men det är lungt.. la ändå undan 2000 kr denna månad, så det är ja nöjd med!....totalt så la vi undan 23 tusen. fan sjukt mkt. Nu är det ju lånet som blev över oxå.. Men 4000 har vi minst lagt från våra egna fickor. .å kan vi lägga undan 4000 per månad så blir det ju en hel del. Ska försöka undvika krediter. sen ska ja även spara ihop till en ny soffa, en ny tv och lite annat..

borde gå igenom garderoben igen och sälja en hel del. helst skulle ja vilja ha en loppmarknad. där ja kan sälja ut saker.. det vore toppen.. har ju en hel del ja inte använder. kläder som skor.. å väskor.. blocket är jobbigt. hatar å åka runt å möta människor här å där.. men kanske värt det ändå.. får se hur ja ska göra.. är ju fina kläder som kanske inte använts mer än en gång.. lr skor som inte använts alls.. jaa va ska man göra?

måste köpa lite grejs till resan oxå. blir inte yves sollotion denna gång. den va inte vattenfast! så det blir väl puiz buin lr nivea. å de kostar ju en hel del att köpa.måste kolla igenom bikiniförådet.. se vad som ska behållas lr inte. om ja behöver en ny..

ska på kryssning om en mån.. så då ska ja ta beställning från folk *S* billigare än i affärerna ju.. så då ska ja se vad ja kan hitta. som tur är har ja precis fått lön, så det kommer bli najs.. det längtar ja till.. blir trerätters middag och sen buffe på hemresan.. så blir vi en hel del folk dessutom..

nej nu ska ja försöka avrunda här. försöka sova igen. klockan börjar bli en hel del.. ska ta några alvedon, lite juice och sen gå å lägga mig.. måste boka tid hos massagegrejjan oxå.. har spänningshuvudvärk.. å ja måste fixa leg. mkt som ska fixas.. måste försöka ta mig i kragen å klirra det bara.. Nej alvedon va d nu...

Lånet är beviljat..

Jag är så glad tralallalaaaaa.. från och med nu så har ja inga krediter. så jäkla skönt. Lånet blev beviljat så vi har sänkt våra månadskostnader med några tusenlappar. Nu kan vi börja spara. Så jäkla najs att få reda på ekonomin + att nu är resan helt avbetald oxå.. hihi.. ahh så skönt.. jag ska på semester!!! =)

Bilder från veckan..

image99
I söndags så var jag och Annika på kyrkogården. Alltid fint väder då vi är där.. Det är någe med det. Tror inte det har regnat någon gång som vi varit där. Vi fixade till gravarna lite. pyntade av. Sen så tände vi ljus, tog lite kort och åkte därifrån...
image100
i Ons så åkte vi ner till Nyköping och hälsa på johans farmor som ja skrev om tidigare. Här är iaf bilderna från den dagen..

Övergödning..

Shit ja e så mätt. va hos johans farmor idag och ja tror inte hon förstår att vi har ätit i år. hon är så gullig å liknar astrid lindgren å pratar likadant. ja smälter då ja sitter å hör hennes berättelser eller när hon läser upp en dikt.  va iaf roligt att åka iväg. ska till hela kroppen im. de ska komma å byta ut glas. å beroende på när de kommer så ska vi antingen beställa resa im eller på fre.. tjoo hoo.. vet nu vart vi ska: Korfu. alltid velat åka dit å nu ska vi dit. najs. all inclusive. å så ska vi dyka å rida.. hihi. najs! men nu är ja helt slut å ska vila..

I Ninas huvud...

Sitter här med laptopen i knät och kikar på i huvudet på Gynning på femman. Lite kul att det handlar en massa om barn.. Snacka om att jag vill ha barn nu,. nu, nu, nu.. typ NU =) hehe. känner mej på liiite bättre humör här hemma. dels för att ja har pratat en massa med Johan och dels för att saker och ting börjar gå framåt.. Vi har bestämt, kanske mer jag *S* att bröllopet får vi ta nästa år..

Anledningar:
  • Pengar, det är ju alltid en stor fråga. Istället för att vi ska panikspara, så kan man lägga undan pengar i ett års tid, ja tom längre. Jag hoppas verkligen att jag har fått ett jobb tills dess och på så sätt då få ut pengar. Då behöver man ju inte snåla på saker å ting eller inbjudningar. Har ju planerat att bara gifta mig EN gång.
  • Tid, är ju lättare då man har mer tid på sig, även om vi skulle ha klarat det till i sommar ändå.
  • Livet, ganska najs å veta vart livet bär iväg då vi planerar barn och vill flytta. Går ju en hel del pengar till det och för mig vill ja hellre ha barn än å gifta mig [men ja vill gifta mig oxå].

Finns väl en massa fler anledningar, men det är dem som vi pratat om mest. Kändes ledsamt först, men samtidigt, va gör ett år senare om allt kan bli så mkt bättre? =)

Vi pratade om resan oxå. Ska beställa den på tors eller fre. Beror lite på hur pigga vi är å så. Men nån av dessa dagar blir det iaf. skoj! Sen så lutar det nu åt att vi kommer att åka i två veckor. all inclusive i juli månad. så jäkla skönt. orka vänta till slutet av aug detta år.. vill bara åka nu. längtar verkligen till ljusare tiden, sol.. ja våren rent allmänt., man känner ju sig så trött å sliten bara.bara färg i ansiktet vore ju najs..

ja det va väl lite det ja tänkte på *s*
ni ska ja gå över till min andra blogg å skriva. tyvärr kan ja inte lägga in bilder för johan sitter å spelar. så ja kommer inte åt mina bilder men ändå..
just d, ska på kryssning i slutet av feb. ska åka med johan dåra.  det va hans mamma som fråga. tydligen ska tjocka släkten med. typ kusiner å mostrar å fastrar, ja en massa, första gången ja träffar dem, så det ska bli skoj.. träffa lite mer familj. blir en 24 tim kryssning. najs..
å så är det fest nästa vecka. trevligt. så lite skojjiga saker händer ju framöver..   =)  

Ringen..

image92
När man ska gifta sig så är det en eller två ringar som gäller. Vi har bestämt oss för en. Johan har ju problem som det är med hans jäkla ring. Hans fingrar svullnar ju så han kan ju inte ha på sig den hela tiden. Jäkla gikt. Ringen som jag ska ha, den har ja redan. Ska ta kort på den. Måste in på guldfynd eller nått. ska förstora den och sen lägga till lite guld. Det är mormors gamla ring, som hon fick av min morfar julen 1956. Jag älskar den ringen!! Den har tre stenar i oxå.. Ska lägga upp en bild på den med senare..

Kyrkan..

image91
Den kyrkan vi har bestämt oss för är Enåkers kyrka. Där Johans föräldrar bor. Jag gav det i förslag förra året, men då ville han inte gifta sig där. Nu i år då ja börjar leta lite överallt, då kom han själv med förslaget i Runhällen.. haha. Vad är det med killar å få förslag. Verkar som det är bättre då de tror att de kommit på idén själv.. haha! Men ja gillar den kyrkan. Den är liten, mysig.. Nej ja gillar den. Ska finnas en bygdegård oxå där man kan ha eftergrejjan.. Men det är jätte svårt att hitta information på nätet, för det står knappt om det. Hittade lixom en bild på enåkers kyrka.. EN! fan helt sjukt.. Ja har tagit egna bilder på den kyrkan, men inte lyckats hitta va ja gjort av dem.. hmm... Ska leta. måste ju finnas på en skiva här nånstans.. som ja redan bränt ut.. (Hittade dem!!)..

(BILDEN KOMMER SÅ FORT BLOGG.SE VILL LÄGGA UPP DEN)

Vill ha saker i gungning..

Fan min jäkla fot jäklas med mig.. Jag har gått en aningens för mkt idag, det kan ja ju säga. Igår höll jag mig inne hela dagen. Idag var ja på kyrkogården med Annika och ut och gick med Ludde. Nu på kvällskvisten så har foten blivit värre. Kan bero på att Tradolanen har gått ur kroppen oxå. Jag vet inte.. Ja hoppas svullnaden lägger sig snart iaf..

Mensen kom igen, fattar inte det.. kom ju på att ja hade en mini blödning för kanske 4 veckor sen, blödning för 2 veckor sen å så nu.. kroppen kanske håller på å komma i schack. Se när ägglossningen sätter fart. Tar ju sån jäkla tid alltihopa. Vill bara knäppa med fingrarna och så ska allt va i gungning =)

Johan å ja ska till banken i veckan. ska ta ett lån. betala av alla småutgifter och sen så kommer vi troligen ha lite över. Pratat om att gifta oss igen. Fan känns som mest pladder å så händer det inget. Verkligen fööör trist! Men det är så mkt som ska kollas upp. Nu har vi iaf samsas om en kyrka.. Men sen så är det ju frågan hur många vi har råd att bjuda. Hur mkt en klänning max får kosta. Maten, lokal, hur folk ska komma dit och hem och folk ska sova kvar å i så fall var. Det är ju inte en fråga om ja säger så.. å så en ring. ska man ha en eller två? snark..

Det ultimata vore att gifta oss och sen åka på resa. Det vore någe.. Men ja.. planering planering. Inget som går över en dag precis. Ska kolla runt och söka på en massa. se vad man kan komma upp till för summa. det är ju ändå ett bröllop å det ska ju bara vara en gång. så man vill ju inte snåla heller. jaja vi får se hur det blir. nästa vecka börjar någe bröllopsmässa som ja skulle vilja gå på.. kostar 160:- i inträde, men Johan är ju inte den lättaste att "lura" dit.. heh..

nej nu ska ja kolla mer kyrkor å allt annat å resor :D

MASSA Bilder...




Så nu orkar ja inte lägga upp fler.. dessa va dem roligaste iaf.. hehe..

Fattar inte..

Förstår mig inte på min kropp nu.. Vad fan e det för fel på den? Ja hade min mens för två veckor sen och nu fick ja den igen!! fan ja som aldrig brukar ha det annars, nu har ja mer än vanligt. tacka fasen att svullnaden aldrig känns som om den slutar.. Måste fått någe tillskott av hormoner då ja blev gravid för jag har gått upp så mkt i vikt sen ja blev gravid,. lixom ja är inte det längre så kan det sluta??? inte orkar ja träna och inte orkar ja göra någe alls egentligen. bara noll ork!.. nej nu ska ja försöka få upp lite bilder här från den roliga helgen...

Uppdatering..

Länge sen ja uppdaterade här inne. Har inte orkat skriva så mkt, väl mest handlat om det. Känns som om de här tre veckorna har gått som en berg och dalbana. Saknat mormor som fan och haft lite jobbigt eftersom det här är första julen hon inte varit med oss och även nu min födelsedag.. Vill inte deppa när det är min födelsedag.. Men man blir nere. så är det bara, kanske att ja måste acceptera att ja kan bli ledsen bara.. Känns värre ju närmre måndag det kommer.. Satt å räkna på fingrarna. Var 9 mån som mormor gick bort..Hur kan det då kännas så nära? Ja jobbigt är det iaf.. Får se hur det går på måndag..

Nu i helgen blir det iaf ferre. haha länge sen ja hade en sån. tråkigt bara med alla som inte kan bestämma sig om de kan komma eller inte. antingen så kan man väl? eller inte? så vi får se im. ska iaf göra smörgåstårta, cheesecaken är klara.. sen bål blir det im och även sockerkaka å chokladbollar, chips å dip.. blir en del.. Vet inte va ja ska ha på mig, vilket alltid är ett problem, men det löser väl sig im eller ikväll. när ja orkar kolla.

har inte alls städat idag som ja skulle, men ska börjja ta tag i det nu... johan ska åka å handla så det blir sen mat.. usch så hungrig. blir iaf varma mackor. så jävla gott.. vi prata om det igår.. mmm mums... Nej om man ska ta å sätta fart då.. =)