Begränsningar..


Idag var det fullt upp från början till slut. Inget blev egentligen som planerat. Brorsan kom hit och hakade på oss först till farsta. Vi skulle byta till vinterdäck. Vi var tvungna att vänta i 1½ timme. När vi kommer dit sen så är det inte färdigt. Jo allt förutom det ena hjulet. Det satt så hårt skruvat så de fick helt enkelt inte loss det. Vi åkte hem och lämnade däcken och sen åkte vi mot Nacka. Johan kollade upp flera olika ställen som kunde fixa hans däck. Så han lämnade mig och Putte i nacka forum. Vi knatade omkring där. Skoj att se hur mkt de egentligen hade byggt om. Så mkt större. Trodde däremot att det skulle vara bättre. Som tex skärholmen. 1½ timme senare kommer Johan tillbaka. Då hade han varit på 4 olika ställen innan han fick hjälp. Så nu har vi iaf vinterdäck på bilen. Putte behövde hjälp med dataprylar så vi var inne på media mark och kolla igen. Då hittade jag tack gode gud en massage stol. Så på de där 45 min (som de tog innan dem kom därifrån) så började min rygg faktiskt att återhämta sig. Dock inte mina fötter. Kände hur mkt de hade svullnat i skon och de värkte som satan under fotsulorna. Jag måste inse mina begränsningar nån gång tycker man!!! Kom hem och kunde knappt gå alltså. Så jag har nu vilat fötterna hela kvällen. Orkade därför inte att gå å handla som vi behöver, ja orkade inte heller åka till babyland och hämta ut spjälsängen. Vi får helt enkelt ta det då vi hinner. Nu ska ja hoppa i säng, värker i kroppen.. VILA!!!!!

Uppe sent..

Gud va ja är uppe sent. Kan inte säga att jag är speciellt pigg, men uppe är jag. Mit fot dunkar så skönt. Är det inte ryggen, ja då är det ju någe annat. snark. Höger handen e så svullen så jag är osäker om jag har knogar på den handen.. Min höger fot är oxå knas på. Fattar inte varför det just är höger sidan - men BM sa att det kunde bli så.. Är mer svullen i ansiktet nu oxå. men jag får ta det. Gått upp 1,5 kg sen igår. fasen sjukt. Tur att det försvinner så fort Theo är ute.

Satt å kika på tv, men efter 22 fick ja nog och fick för mej att ja skulle rensa min garderob igen. Fick ihop 1½ svart påse med kläder till. lite väskor. Sen lyckades ja plocka upp i vardagsrummet, köket (fick en svart sopsäck med skräp). Utanför fönstret blåser det som satan och regnar. Öppnade och hunden ville inte ens gå ut. Då är det någe allvarligt fel *S* Har hållt igång här så ja känner inte av kylan i lägenheten. Hade ugnen på i x antal timmar. så nu är det lite varmare här inne. Plus att ja har mina tjocka strumpbyxor å mjukisbyxor över. Kan ju vara det oxå...

Imorrn är Johan ledig.. *wee* Va tydligen klämdag på jobbet. sweeet. Så imorrn ska vi byta däcken till vinterdäck. Sen så ska vi hämta spjälsängen som har kommit *weee igen* och sen blir det troligen en sväng till nacka forum å kika där. beroende på hur man mår å så. men skoj å hitta på någe..

Nu ska ja iaf sova. känner mej helt slut nu när ja suttit ner ett tag.. PÖSS

En sväng till farsta..


Lillemor och jag bestämde i förra veckan att vi skulle ta en sväng till farsta idag. och så blir det. Ska möta henne där vid 12 snåret. Så jag måste ta och sätta fart snart. Går ju inte så snabbt längre *s* Ska in i duschen och ut med hunden..

Cosmo night..

Igår då Lillemor och jag kom in till stan så var kön enorm. Då jag fått erbjudande förut angående cosmo kvällar så har det aldrig varit så mkt folk som det var igår. Kön var väl en 200 meter lång och fortsatte runt hörnan, så hur lång den egentligen var det vet jag inte. Vi vägra att ställa oss i kön och gick in på H&M istället. Kom ut och de skulle börja släppa in. Vi gjorde som några andra tjejer och ställde oss bakom dem. Så helt plötsligt var vi inne, bland de hundra första och fick en mascara *Asg* Brottsligt värre! :D Kom in och plocka på oss cosmopolitan (tänkte spara den tills ja ligger på bb å kanske har brist på å göra någe). Käka lite godis. De hade coca cola green tea, men eftersom Johan köpte den då vi var på eko så vet jag att den smakar skit och jag vägrade att ta den. Gick runt, men hittade inget. Då vi sen gick så fick man en goodiebag iaf. Den var ju absolut inte lika fylld som den brukar vara. Fanns en berlock där det stod cosmo på, sen en tidning och en mascara till. Knata in på donken och tog en dricka, sen så åkte vi hem. Var väl hemma strax efter 20. 

Cosmo night..


Ikväll ska jag och Lillemor på cosmo night mango.. Tänkte att man kan ju alltid åka in. Man brukar ju få goodiebag då man går därifrån. Å det passar ju bra eftersom jag inte köpt senaste nr av cosmo *s* OM det är så att man får den tidningen. De gånger som jag varit på sånt så har jag fått det, men man vet aldrig. De kan ju ändra ett och annat. Hoppas de har god juice som sist  då jag och Sara var där. Vi får se vad som händer. Ska iaf möta upp Lillemor i gullmars. Så får vi se vad kvällen har att erbjuda =)

Fryser...

Sitter här hemma och fryser. är inte speciellt varmt här inne, det kan ja ju säga. Känns att det är kallare ute - därför det är som det är nu här inne. Blir ju sånt kallras i fönstret. Skönt att man ska flytta härifrån om två veckor. Kommer bli sååå najs!

Var hos barnmorskan i dag igen. Allting var bra. Samma värden på allt. Så vätskan i kroppen hade inte gjort någe med mitt blodtryck. Jag måste däremot försöka vila om dagarna och lägga upp benen etc. Jag som har myror i arslet känner inte att det är så roligt. Måste iaf hålla koll på vätskan. Blir det värre så måste ja ringa till BM så att blodtryck och div andra prover skulle göras..

På vägen in mot BM så var det någon som hoppa framför tåget i tallkrogen. Som tur var så kom inte tåget i sån hög fart, så föraren lyckades bromsa. Ingen skadades. Iaf inte fysiskt. Men han som hoppa kan ju inte må så speciellt bra psykiskt bra. Inte heller stackars tågföraren som såg helt chockad ut av händelsen. Vi satt inspärrade ett tag i tuben, men sen fick vi evakuera och vänta på nästa tåg. Blev väl nån kvarts försening eller någe - inte så farligt med tanke på vad som hände. Fick ringa BM och säga att jag kom lite sent.

Har just nu tvättstugan. Johan har ingen bra dag på jobbet, så jag tänkte överraska honom med att han slipper vakta tvätten ikväll då han kommer hem trött och sliten. Utan han kan bara slappa vid tv:n - spela spel om så önskas. Tror att han kommer att uppskatta det. Ska laga till någon mat oxå, men vad det blir har jag inte bestämt än. Vet inte vad jag är sugen på..

Blir en promenad med hunden igen om nån timme. Jag borsta honom medans jag var ute. Johan tvätta honom igår för efter promenaden igår kväll med ceasar + fam så var han så skitig. Problemet är att halva hunden försvann. Lossna i lägenheten. Dammsög redan imorse och det är hår överallt ändå. Jag kardade honom ute som sagt, såg ut som om jag hade dödat en till hund där i skogen *s* Å mer lossnar det. Ska ta med borsten ut nästa gång med.

Nej om man ska ta sig ner till tvätten igen då.. Sätta den på tork, så att den är klar till innan 17. Blir perfa. Kanske hinner jag med en liten sovstund oxå. Får se.. 

Fööör långt kvar...


Beräknat förlossningsdatum Tis 11 nov 2008
Du har 14 dagar kvar till förlossning.

Fler presenter..


Träffade Sara igår i stan och vi knata runt på diverse butiker och tog sen en fika på coffee by george. Fick present av henne innehållandes allt detta som är på bilder. T shirten är ju bara så cool. Haha. Älskar de söta strumporna, är ju ugglan jag pratat om tidigare som finns hos H&M. sååå söt. hihi. I look just like dad set (som johan sa: han kommer vara en tjockis med andra ord). Sen en bok som man kan fylla i när han gjorde sina första saker, vad han sa etc. Så bra presenter. Och allt var i bra storlek - eftersom jag fått så mkt smått av mamma å grannen ulla. Tack så mkt Sara =)

Ryggvärk..

Får väl skylla mig själv egentligen. Jag började med och rensa. Kolla en snabbis i köket vad jag kan slänga, vad jag ska behålla och vad som ska till nån annan. Vi pratar då torrmat. Kastade de gamla kryddorna som vi köpte från turkiet för x antal år sedan inkl burkarna. Slängde även hyllan som jag fick av mormor där man kan förvara kryddor. Den var inte fräsch längre. Har tre stora papperspåsar med saker å ting som ska slängas + två plastkassar. Sen på det har ja en kasse med mat som ska hem till brorsan min. Sen efter det så diska jag och det är där jag fick ryggvärk. Den är så dåligt bygg den där diskhon, jag tror det är någe fel på höjden på den. Så fort jag diskar så får ja ont. Det är inte bara jag, johan får det med. Hjälper ju inte att man har en knodd som börjar väga en hel del heller.

Ska ut med bollen strax är det tänkt. Börjar ju mörkna fort nu och jag vägrar gå i skogen då det närmar sig mörkt.. usch skog å mörker funkar inte för mig. ska klä på mej iaf å kila. förhoppningsvis så spöregnar det inte nu som det gjorde förut. kallt å jäkligt. är lite sugen på godis.. fruktsalladen (med morötter) hjälpte inte, inte heller de pepparkakor som ja tröck i mig. sötsuget är kvar. ska käka pasta ikväll igen, weeee! så gott! usch känner inte alls för att gå ut säger ja bara..

Inför vintern...


Igår var jag och Annika på kyrkogården och städade upp gravarna inför vintern. Satte ut lyktorna och förberedde inför alla helgona nästa helg. Nu kommer förhoppningsvis det stå hela vintern ut.

Outfit..


Måndag..

Då var det redan måndag igen. Helgen gick allt för snabbt. Har inte så mkt som jag ska göra idag. Känns skönt. Min rygg är inte ok idag, men resten av mig är det (än så länge). Ska klä på mig som vanligt vid den här tiden på vardagarna. Ska ju ut med hunden. Får se om jag orkar ta tag i disken här och ta en sväng om med dammsugarn. Skulle behövas, men jag får se hur det går med ryggen efter promenixen.. Ska in till stan vid 15 snåret och möta upp sara för en fika i stan. Sen så åker jag hem med johan då han kommer från jobbet. alltid trevligt med sällskap =) ikväll blir det lugna puckar med serier. Blev inte så mkt i helgen så vi har så mkt att ta igen. helt sjukt. Nej ja ska sätta fart, annars somnar ja ju...

Bilskylt :D


var som sagt på eko idag och hittade en sån söt namnskylt till Theo´s åk *s* Det var inte jag ens som hitta den utan Johan. OMG! haha. Ja kolla senast denna vecka på en sån skylt på en hemsida (klicka på länk). Men nu hitta ja en för 50kr. Passa mig perfa i pris. så sött =)

Njöt =)


Jag var på eko idag och hittade då pepparkakor. Ja johan hitta. Så ja sa, ta två askar =) Självfallet. Kom hem och då blev det pepparkaka med mjölk *fy så gott*

Amningskudde..


Så jäkla glad är jag. Vi skulle låna en amningskudde och bröstpump från Hanna. Det är så dyrt att köpa och perfekt att låna. Kom dit och fick min egna amningskudde - lila!!! Känner du mig? =) Så jäkla nöjd med den. Börja ju självfallet att böla. Sen nu har jag suttit med den hela tiden *S* Den är perfekt att ha som nackkudde, som ryggstöd. Jag använder helt enkelt den hela tiden redan nu. Det bästa av allt är, att det är hon själv som sytt den, så den är hemmagjord och superfin! Tack snälla Hanna!

Vintertid..

Sitter och käkar mina äggmackor med juice som vanligt. Det är riktigt kyligt i lägenheten. Me no like. Fryser om fötterna och mina händer är iskalla. Jag som har haft sådana hormonproblem och fått riktigt bra cirkulation i händerna är iskall. Jag brukar vara kokhet. Vi närmar oss nollgradiga temperaturer. Våndas om det kommer bli kallade på tre veckor. *brr* Tre veckor kvar och sen bor jag inte här längre. Fy satan så skönt. Can´t wait!

Har tagit min dos av järn som faktiskt hjälpt mig som fasen de senaste två veckorna. Mitt järnvärde var så bra, men barnmorskan tyckte att eftersom jag är så trött hela tiden, att jag skulle knapra lite järn (2tabl om dan). Kommer nog att fortsätta med det efter graviditeten med. Jag känner mej så mkt piggare - även om jag vara trött då och då. Mina öron är ok just nu. Ska inte säga att jag inte känner av dem, för det gör jag. Garanterat. men det var ju inte som igår iaf. På kvällen var det inte skoj. Jag tog på mig mössa för att slippa blåsten, men det blåste så mkt så att det gick rakt igenom ändå. Följde med johan och ludde ut på en promenad på 15 min. Var så skönt och komma ut och få luft. Därefter värkte mina öron lite mer, men alvedonen dämpar en hel del faktiskt. Får se hur dem är ikväll. Jag antar att jag måste knata upp i morgon bitti, gå ner till vårdcentralen och be dem kika på öronen.

Slog om till vintertid imorse. Känns ju sådär va. Men inget man kan rå för. Ska klä på mig här, ska troligen iväg på en snabbis med johan. sen kommer annika och plockar upp mig kl 13 - dax att pimpa gravarna. Sen så ska vi till per och marianne. Hälsa på lilla Annie. Jag kommer att vara så död då jag kommer hem, fy fasen. Skönt ändå att göra någe. Gör så jäkla lite på vardagarna. Har åkkort denna vecka som kommer - ja till tors lr fre. Sen kommer jag nog inte att köpa någe åkkort. Avvaktar och se om jag behöver ett.

Nej klä på sig var det (as usual)...

Presenterna..


Presenterna (filt med luva, baby tofflor, nalle) som jag fick av mamma. Fick även en bebisskål och leksak som han inte kan använda förrän han är 1½ år.. Allt kom från Ullared..

Mår inte helt som ja ska..

Usch idag är det ingen bra början på helgen.. Mår inte direkt bra precis. Vaknade imorse innan kl 6 att jag hade sån jäkla huvudvärk och värk i kroppen. så fort johans klocka ringde så knata ja upp och tog mig en alvedon. Försökte somna om men det gick inge bra alls. Bara värkte överallt - sen blev ja självfallet hungrig. Käkade frukost till nyheterna kl 7. sen försökte jag somna igen. vilket inte gick jätte bra. 8,40 satte ja kl på 10 istället för 9,30 som jag hade tänkt. Men självfallet så kunde jag inte sova till dess heller.

Nu är jag vaken, mer eller mindre levande. Har inte fått i min ranson av juice och då känns det som hela morgonen är förstörd. Helst av allt så vill jag bara hoppa tillbaka in i sängen och försöka somna om igen. Kände mig varm sent igår kväll och jag undrar om jag har någe skit i kroppen. Måste iaf klä på mig och sen ska jag till naglarna 12,30. Sista chansen innan lillen kommer, så man måste ju passa på. Trots att jag sågat av dem big time så är de så jäkla långa ändå. Nu ska de kapas och putsas till...

Har fått två nya checkar.. en från lindex å en från kappahl.. svider att inte använda dem. men jag måste fan sluta handla. Det bästa vore väl om jag hittade något till mig själv.. Men kappahl är inte min stil alls och lindex har ju massor (men eftersom jag kommer få bort magen snart känns det dumt att köpa någe precis innan). Vilka problem =) Nej spara pengarna till en semla istället. det vore någe *S*

Ikväll så är det tvättstugan. Sen kommer johans kompis över. Han ska låna vårt garage. Han bil läcker in. de vet inte vart i från, men han måste få bilen att torka. Så vi ska låna ut garaget. De ringde igår och fråga vilken dessert de skulle ta med sig, TILL MIG!!! Asså jätte snällt. Men ja ska ju inte käka sånt crap har ja ju sagt.. nu måste ja ju ställa upp å ta en för laget *S* stackars mig. Hoppas det är någe gott bara. Men dem äter ju inte crap längre. så ska ja sitta där å glufsa själv.. fy så hemskt..

fick presenter från mamma igår. vilket jag trodde va från ulla igen. men det va från mamma. jätte söta saker. men nu måste ja ju höra av mej å tacka. vi har ju inte pratat på x antal veckor. så istället för att hon lyfter luren så skickar hon med brorsan saker å ting. så jäkla typiskt henne. allt som är enkelt lixom. Känner bara "är jag inte värd mer ansträngning". Maila iaf henne och tacka. Kände inte för å ringa alls. Inte för å prata med henne. Jag orkar inte. ingen lust. som sagt var, vill hon något så vet hon vart jag är - och hon kan ju komma med en ursäkt först (en ursäkt som jag vet att jag aldrig kommer att få höra). Mer om det sen.. ska lägga upp bilder på det..

Nu ska ja sätta fart här. Klockan rinner iväg och jag hade tänkt att besöka min vän konsum innan ja åker, eftersom jag ska ta ut pengar och sen så ska ja även handla lite juice som jag kan dricka på vägen in. Måste fasen ha juice.. pösssssss!

Blaaaaaaa.....

Har tänkt en del på förlossningen och sånt nu den senaste veckan som gått. Vad som känns spännande och skrämmande. Känner mig inte så rädd inför själva förlossningen utan snarare rädd för att allt inte ska vara som det ska med Theo när han kommer till världen. Men inget har ju antytt på att det skulle vara så, alltså något fel. Men man får helt enkelt försöka att inte tänka i dem banorna.

 

 Förlossningen kan ja inte rå för hur den går. Jag har ingen kontroll över det hela - vilket jag kämpat med att acceptera. å det känns som jag gör det mer å mer för varje dag. Där får ja dessutom hjälp. De säger vad som är normalt å inte. Ja kan få smärtlindring å hjälp med vad som helst.

Men sen är det jag som ansvarar för den lille. Jag som ska veta när han kissat å bajsat, när han ska ha mat eller när han bara vill ha närhet. Vad som är normalt eller inte. Om han andas. Det skrämmer mig så jävla mkt mer. Jag tänker inte på förlossningen, jag tänker förbi den – vad som kommer.

 

Har iaf börjat fundera ut vad jag ska ha i min packsäck till sös. Jag har ju redan packat den, men det är väl det som är lite charmen med det hela. Jag kan packa om den flera ggr. Blir aldrig nöjd. Vet inte vad jag ska ta med mig etc. Men det sjuka är ju alla de här böckerna som man kan läsa. Där står det vad man ska tänka på och ha med sig – allvarligt, jag tänker inte flytta till sös! Blir bara irriterad. Så mkt som de skriver upp kan man ju omöjligt konka med sig. Ska väl göra en av mina berömda listor.. hahah. Nej men jag måste ha något sådant, annars blir jag galen – rakt av.

 

Nej nu blir det något annat skojjigt att göra. Så trött på att bara sitta vid datorn..


Outfit..


$hoppa igår...


Jag mötte ju annika i stan igår för att köpa soppa. Då hoppade jag in på kappahl och lindex och hittade lite granna =) Fasen ja måste sluta shoppa. MEN ja köpte i storlek 74-80. Så det är inte pytte små. Men ändå. Jag måste verkligen sluta.

Svullen!

Usch nu har det börjat, jag är svullen idag igen. Värre än igår. Var som om mina kindben typ stod ut – såg ut så. Man får gräva efter mina ögon *S* Nej så illa är det inte, men jag är rejält svullen. Dessutom så ser mina händer ut som korvar – speciellt höger. Jag var ju inte och böjde på dem precis imorse, la bara märke till ansiktet. Men sen när jag skulle gå ut med hunden så märkte jag att handsken satt tajt på min hand?? Första jag tänker är, men vad är det för fel på handsken. Korvar! Korvar! Korvar! Det är beskrivningen på mina händer. Gör ju tom ont. Samma gäller fötterna. Min högra fot kändes värre idag. Tajtare i skon. Så var det ju igår med då jag kom hem. Fick knappt av mig skon. Efter många om och men så gick den äntligen av. Får se hur det blir i morgon. Just nu har ja stickningar (domningar) i hela ansiktet. Har tom lyckats bita mig x antal ggr på insidan av kinden – måttligt skönt.


Slipover..


Å va ja tycker det är sött med slip overs, gäller likadant med söta cardigans till bebisarna.. Ja dör så sött. Men slip overs håller sig fast på ungen iaf *s* så sött med en skjorta lr piké under..

Puh gardiner..


Hittade dessa gardiner på tradera. Är en tjej som har nån slags affär. Kostar 299 + frakt. De är ju jätte tunna, men trycket på dem är så jäkla söta. Min favvo är den till höger. Vet inte hur jag ska göra.. *klurar*

Musse...


Ååååå...


Jag var så hemskt sugen på en semla. Då pratar vi att jag varit det i någon månads tid. Igår kom ja in på konsum och såg att de hade mini semlor!!! Så jävulskt goda. Å ju mer ja stirrar på den här bilden dessto mer vill jag ha skiten igen! Denna gången ska ja hinna koka upp varm mjölk.. Men jag ska inte äta. Dragit i mej för mkt socker på sistone ( i form av cola).

Outfit..


Beställning...


Klickade hem en beställning igår. Blev en sån där napphållare, eller vad man ska kalla den. Jätte praktisk iaf då ungen tycker att han ska kasta iväg nappen =) Tyckte den va så söt. Blå med bruna tassar! Hitta såklart en brun med blåa prickar. Men ja gillade inte prickarna. Tassar är helt min grej =) Sen så blev det såklart en rislampa med nalle puh till hans rum. Sen väggdekalerna som jag ville ha kom in i sortimentet igår. Så jag är skit nöjd med dessa saker. Ska kolla vidare på gardiner - vet ju vilka ja vill ha. Men ja är lite fööör snål tror jag...

V 38

Bjuder på dessa sexiga bilder *Asg*


Tisdag kväll..

Har varit på amningskursen ikväll. Jag kom i tid!! Yeah! avancerat shit. Jag skrev verkligen upp, stort, 18,00!!! Förra veckan kom vi ju då skiten va slut. suck! Var iaf bra och man fick veta en massa. Älskar då det är fakta på fakta och inge repetitioner och sånt. Fick bara info som jag sög till mig. Precis sånt jag vill ha då jag går på en kurs. det jag förväntar mig. Johan var lite trött, men det verkade som om han sög åt sig en hel del han med. Vi snackade en hel del under resan hem...

Nu så ska ja strax hoppa i säng.. Är trött och ska upp i tid imorrn om ja ska orka ta mig in till stan och så. har käkar järntablett och så. känner faktiskt mig mkt piggare nu. så det kan ha varit järnet som va issuet. vi får se om det håller i sig.. nej nu ska ja fixa till mej här..

Disney etc..


Fy fasen va ja älskar disney figurer. Speciellt nalle puh och tiger. Dem är ju bara för söta. Inne på hm finns det en massa med tiger. Nu köpte ja ju slip overn, men det finns bodys och myskläder. Finns även ett par snickarbyxor med tiger på.. Dem vill jag ha! Men jag köper lite i taget. Gick igenom lådan igår och märkte att jag hade fått en massa 54/56 och att ja hade lite då det kommer till 62, men allt över där går ju att handla på =) Tror slip overn ja köpte låg på 74 eller nått sånt. Kan inte rå för det. Om jag ser något som jag vill ha - ja då köper jag det =)

Lindex rules!


Inne hos lindex. my god. Affären som jag inte kan få nog av! De har så söta figurer där. Bland annat igelkotten som är en stor favvo. Jag kan handla huuur mkt som helst där inne. Vet att jag oftast får presentcheck av farmor på julen som går till åhlens. men i  år skulle ja lätt välja lindex. man får väl pika in det någonstans =)

Grodan som jag fick av ulla har ja ingen aning vart den kommer ifrån, men jag älskar den och en till groda som jag fick. dem är sååå söta. myyys!

Cubus och hm har oxå väldigt söta saker. bland annat ugglor. så fina.

Blått..


Gillar mörkblått. Sån där färg man kan hitta på polarn och pyret. Men det är så dyrt där, så det blir sällan några köp därifrån. Skulle väl vara om man hittade någe på outleten i barkaby. Men den blåa färgen kan ja inte ens jämföra med brunt. Brunt är så mkt snyggare..

Favvo färgen..


Älskar brunt i kombination med andra färger. Det är någe som bara är så jäkla snyggt. Kan inte få nog. Min unge kommer nog ha så sjukt mkt bruna kläder *S* Men det gör inget (för min del).  Jag kommer säkerligen att hitta flera =) Men brunt är självfallet en favvo. Med gult, orange, vitt tom blått..

Barnkläder...


Vet inte om jag hade lagt in dessa bilder förut. Jag kunde inte hitta dem på baby stuff. Men jag har för mej att jag har gjort någe inlägg.. Minnet är ju inte som det ska vara. Hittade båda på Lindex. Johan ville ha jackan så mkt, så han fick den. Ett plagg gör väl inge att han är med på *Asg*

Var ju i farsta idag och hittade en söt liten sak, kunde inte rå för det - men ja köpte ju den såklart! Ska köpa en tröja som jag såg där med. Var på kappahl, hade dessutom 25% rabatt på en vara. Så då blev det ju inte så dyrt..

Hittade en massa massa massa kläder på lindex. Blir helt paralyserad då ja kommer in där. kan ju köpa allt! Tur att jag inte kommer att få en tjej, det säger ja det.. Har hittat så jäkla mkt fint till tjejer.. mumma!!! Men nu kommer det en pojke. Tänkte fixa ett inlägg på favvisarna just nu. Asså i klädväg, färg å mönster å sånt =) Bara för att ja kan *s*

Outfit..


Amningskursen imorrn..

Amning

Denna fördjupningskurs i amning är bra för både mamma och barn. Bröstmjölken är full av näringsämnen och amning ger både närhet och trygghet. Syftet med att träffas under graviditeten är att undanröja oro inför amningen och att stärka kvinnan/parets tillit till att kunna amma. Vi vill även ge er kunskap om det nyfödda barnets beteende och behov av närhet och näring.

Amning är det nyblivna föräldrar brukar fråga mest om och första steget till en lyckad amning är att försöka ta reda på så mycket som möjligt redan innan barnet är fött. Hur bildas mjölken, amningsteknik, när vet jag att barnet är nöjd, känslor kring amning är några av de frågor som vi berör på informationsträffen.


Trött morgon..

Har varit vaken i en timma minst iaf. Satan så seg morgonen känns. Usch! Jag har iaf klämt i min frukost. Lite te, juice och två äggmackor.. (surprise). Inte har jag piggnat till. Där fick jag för en bra och pigg helg lixom. Visst jag var trött igår kväll - men efter allt fläng så kanske det inte va så konstigt..

Johan ville åka och "titta" på en PS3:a. Så vi åkte till heron city. Jag protesterade inte eftersom det finns ju mio där =P Vi kom dit iaf och Johan köpte med eh konsoll hem och sen fick vi även med oss en OBH nordica micro. Äntligen! Kan den andra fara åt pipsvängen. Den är så äcklig.. Köpte även hem nya gästhandukar till toan. Sen handlade vi på city gross. Vi skulle bara in på handla diskmedel och bröd, men kom ut med allt annat..

Marcus som var med vid vårt bröllop kom från uppsala och skulle käka med oss. Så vi städade upp det värsta här hemma. Han kom med blommor till mig. Å jag som hade plockat ner ALLA vaser. Inte fasen tänkte ja på att det kunde komma gäster med blommor eller att jag skulle få blommor just nu. Det jag tänkte var, fyller nån år - svar nej. Ja men då åker krukor och vaser ner. Samma gäller ju bestick å tallrikar. Vi har så att vi kan käka 4 pers. Men det förutsätter ju att jag har diskat =) Var väl inte så bra tänkt helt enkelt.. Men det var bara inte så jag hade planerat, heh..

Han åkte iaf vid 22,30 och då var det jag som slängde mig i sängen.. Så skönt. Sov bättre i natt för jag hade mindre ont i ryggen. Alltid någe. Blir samma ställning i natt helt enkelt.

Idag är planerna som följande. Vill till farsta, men ja undrar om ja kommer sätta min fot utanför dörren *s* Om jag inte orkar åka dit så ska ja ändå hämta mina ittala glas som tydligen kom i fre. de skickade aldrig ut en avi utan ja fick noteringen på mailen. suck. ja har mailat fastighetsskötaren och fk så ja har det gjort. så om jag vill så kan jag dega vid tv:n hela dan och ta igen mig med alla serier som jag inte orkat/hunnit se på under de senaste två veckorna..

Men vi får se som sagt.. ja ska klä på mej här och kila ut med vovven först. sen får vi se vad som händer helt enkelt..

Inspiration..


Satt och läste på Mindys blogg och tänkte, gud va najs att kunna köpa sån där fin klänning. Inte ha någon mage i vägen som tar upp all plats. Men sen kom ja ju på. Hallåååå ja kan ju säkert ha det =) Ibland kan små saker verkligen göra en glad =) Hitta 4 st som ja föll för. Än så länge, det är ju ett tag kvar till nyår, så det kommer ju att komma mer utbud. Helst skulle jag vilja köpa alla fyra *S* Men det kan ja ju glömma. Just det, så upptäckte jag igår att Gina ÄNTLIGEN har fixat en webshop. OMG!!!!! Inte bra alls. Minns ju när jag och Annika surra om det, fan att inte gina har.. Men då skulle man väl bli ruinerad *S* Men nu så har de det. Mumma kardemumma! Synd att jag har noll koll på min storlek just nu (eller det kanske är bra *S*). Ah ska ha en fin klänning nu på nyår, även om jag bara kommer att vara hemma (inga planer än).

Söndag..

Igår så lyckades jag städa en hel del. Diskade och rensade i badrumsskåp och lyckades torka av lite här och var. På eftermiddagen så kom Johan på att han ville hem till sin polare stefan och spela. Jag skicka sms till Lotta som jag visste var hemma själv och fråga om hon ville göra någe. De bor ju ändå 10 min ifrån varandra. Hon ville det. Så jag åkte dit och vi käka middag, pasta (som jag fortfarande är sugen på). Sen så käka vi glass, mumma! Johan kom och hämta mig igen vid 22 snåret..

 

Min bror ringer å säger att en gemensam vän har åkt in i häktet. Blev så jäkla paff och undrade vad han kunde gjort. Asså snubben är ingen våldsam människa. Frågade hur det hade gått till. De hade varit tio killar som kom från en fest. De satt och sjöng på t banan och så knata de av på t centralen. De gick mot stället de skulle till och blev stoppade av poliser. De blev uppställda längst med väggen och muddrade, sen fick de visa leg. Niklas och en kompis till frågade varför de hade stannat dem, vad var de anhållna för. Då tyckte poliserna att de var uppkäftiga och fick åka med in till häktet??? Asså så jävla sjukt. Ska dra iväg ett sms till min bror och se hur det gick för honom igår. Bara så jäkla sjukt. Jag hatar poliser som tycker att de är så mkt bättre än alla andra och ska jävlas med folk bara för att. Nej jag klarar inte av sånt alls.

 

Idag vet jag inte riktigt vad som händer, skulle behöva fortsätta här hemma och slå in lite saker å sånt. Men lusten är väl inte på topp. Har lite ont i magen, inte av nån slags värk utan för att Theo har rört sig så pass mkt under natten och morgonen att det gör ont överallt nu. Speciellt revbenen! Vi pratade om att åka ut till fjärilshuset, så jäkla mysigt. Men jag vet inte om jag orkar. Man måste ju ha ork också. När det finns så mkt annat som måste göras så vill man kunna dela på sig. Vill åka och kika på inredning, tallrikar, måste hitta ny gravlykta, kolla på glas och koppar. Även nya kastruller behöver vi eftersom vi kommer att få en sådan där induktionshäll. Då funkar inte allt jag har hemma. Plus att det är najs med nya saker.

 

Nej om man iaf skulle klä på sig här. Har iaf bränt ut alla mina bilder nu, för datorn hängde sig imorse, så det va så skönt att veta att allt finns kvar. Får panik av att allt skulle försvinna. Så som från bröllopet och resan. Sen har ja x antal bilder på allt möjligt.. ja gillar ju att ta kort *S* va x antal gigabit. Hahh.. Nej klä på sig var det..

 



Fick en uppdatering av bror. tydligen så hade polisen åkt runt med niklas å hans polare i en 10 min å sen släppt dem inne i stan?? asså fy fan va illamående ja blir för sånt där beteende. Liksom gå å ta nån pundare istället för å sabba kvällen för några killar som vill ha en skojjig kväll..

Sötis..


älskar sådana här kläder med en massa print på. Men då ska det ju va pluto, nalle puh, kalle anka eller nån annan söt liten figur.. Minns inte va ja hitta den här nu. snark.. Men det va nån av de vanliga som ja e inne på. ellos, laredoute.. Nån av dem tror ja det va..

Pladder...

Fredag:
Igår vaknade jag för en gångs skull pigg. WOW lixom.. tog en promenad med hunden och sen så gick ja ner på konsum å handla fika. Åkte sen pendeln till solna och mötte upp Lotta. Gick hem till henne och fika och snacka strunt. Blev kvar där ett bra tag.. Kom väl dit till 13 och sen hämtade Johan mig vid 17,30. Då åkte vi och handla. Åkte till sickla. Handlade en massa gott och så åkte vi hem, men då orkade ingen av oss laga till det hela plus att jag var inte sugen längre på det vi köpte så det blev en jäklans blandning på det ja va sugen på. Äggmackor, fruktsallad (kiwi, mango, vindruvor, äpple, mandarin), nötter (pistage och torr rostade) sen köpte vi även ben and jerry glass (såklart cookie dough). Jäkla blandning.. Men det va gott.. huvudsaken. Hade skit skoj med magen igår. Kollade knappt på tv, för va så mkt action så ja filma där istället. se om ja kan få in nån video här på bloggen...

Idag lördag:
Idag så vaknade vi sent, asså seeeent. Kl 11. Både johan och jag. Minns inte när ja sov så länge sist, men jag antar att jag var väldans trött. Käkade frukost, äggmacka (surprise), juice och lite te. Sen klädde ja på mig och kilade ut på en nästan timmes lång promenad. fyyy fan så skönt. underbart väder ute plus att det va så skönt att bara ta en ordentlig promenad. var ju evigheter sen jag tog det.. Nu så sitter jag och vilar lite. Surfar runt och så. Se om vi ska hitta på någe eller om vi ska ta det lilla lugna hela dagen. Skulle behöva rensa x antal lådor, städa och diska. Men det känns inte så jäkla roligt just nu. så vi får se helt enkelt hur det blir med det..

Sött påslakan..


Köpte ju täcke till vagnen på rea i sön. Så nu blev det påslakan till det. Babyblå =)

Kändes tungt..

Idag så skulle ja till sinica. Hade denna gång och en gång kvar som vi bokat in. Nu var hon tvungen att ändra tiden för nästa vecka eftersom hon ska på en operation för sina knän. Men den tiden hon hade kvar kunde ja ju inte. Just för att amningskursen blev ändrad till nästa vecka istället.. Så då blev detta sista gången. Blev så tomt i skallen på mig. Kändes jäkligt trist. ja har lixom träffat henne i snart två år, nästan varje vecka. förutom vissa uppehåll vid jul, påsk å sommar etc. Så vi gick igenom hur det hade gått på två år. Vad som hade förändrats etc. Sen skulle ja gå och då blev det jobbigt. Hon krama om mig och önska mig lycka till med barnet etc. Asså vi kommer ju att ses igen, men vi vet bara inte när. Så det kändes tungt å vemodigt. Är så van att gå dit, så nu ska ja inte det längre. sjukt. Nej va nere då ja gick därifrån. Nu känns det ändå ok. kom det inte nu så skulle det ha kommit i nästa vecka..

Glas...

Nu har vi beställt vinglas. Blev än så länge bara rödvins glas eftersom de var på rea i 6 pack. Men jag ska även köpa vitvin. Champagne glas vet ja inte om ja behöver.. Är sugen på att köpa dem med. De är på rea nu, så man vill ju slå till. Men nu ska ja satsa på det vi behöver först å främst. Blev iaf Ittala glasen som vi kikat på så länge. Vill ha dem. Hellre lägga lite pengar på det än att sen ha några som man inte vill ha.. (att man köpte dem bara för att de va billigare)..

Najs sida...

http://se.babycenter.com/

just det. hitta en najs sida igår. ja hade sparat den tidigare på mina bokmärken, men inte bläddrat så mkt. fasen va det står en massa här, bla:

I slutet av denna vecka anses du fullgången och bebisen kan i princip födas när som helst från denna tid. (Mellan 37 och 42 veckor räknas graviditeten som fullgången – innan 37 veckor anses bebisen underburen och efter 42 veckor överburen.)

Andra tecken på att förlossningen börjar närma sig kan vara:

• Magen sjunker ner och barnets huvud fixeras (när barnets huvud börjar lägga sig i rätt läge i bäckenet).

• Ökade flytningar från underlivet

• Slemproppen lossnar (en brunaktig eller blodblandad, slemmig flytning)

• Mer frekventa och tydligt mer intensiva förvärkar (Braxton Hicks kontraktioner)


Lite spännande för ja har ökade flytningar sen en vecka tillbaka. påpekade detta för barnmorskan igår. sen är hans huvud fixerat och det ligger i bäckenet. dessutom har ja fått som små värkar då å då. inga farliga alls, men det bränner till hit å dit. tänkte att det kanske va tarmarna. men ja fick det igår även fast toabesöket var avklarat. men det behöver säkert inte betyda någe alls. han kommer nog gå över tiden ändå - bara för att jävlas med mamma!

Står även en jäkla massa om förlossningen där, andningstekniker och sånt. Jäkla bra sida.. me like!

Trött och har fortfarande huvudvärk..

usch ja är så förbannad jäkla trött. Finns inte på kartan. Hjälper ju inte då regnet öser när här utanför. Blaj! Ska ta å kila ut med hunden strax. Se om ja får lite mer energi då. Huvudet har ju inte alls varit på topp sen igår. Låg och sov ganska så länge igår och då värken inte släppte så blev det duschen..  Tog alvedon och sånt, men värken kom tillbaka. Haft den hela natten. Å så kl 7,30 imorse så började de riva upp asfalten här utanför.. lixom snälla va fan!! vi har ju treglas som det så fint heter, som stänger ute ljud. alla fönstrena va stängda, ja hade öronproppar i i båda öronen + 2 kuddar på huvudet och ändå hörde ja skiten så jäkla högt.. de har hela jävla dagarna på sig att gräva upp och de måste göra det så tidigt som möjligt??? det här är inte första gången, det kan ja ju säga.. miffon!!! *morr*

Ska som sagt klä på mej och kila ut med ludde. sen ska ja hinna med ett avsnitt av project runway hade ja tänkt. finalen. om de inte är babbel som de brukar ha innan finalen (då alla deltagare möts igen). sånt hatar ja - vill bara se när de kommer ut med kläderna.. Iaf. sen ska ja ner till posten. ska lägga på ett brev, en ram med bröllopskort till johans farmor och sen ska ja skicka tillbaka ett paket åt johan till dustin (innehåller en popcorn hour som han hata). måste in på apoteket en snabbis oxå. Sen ska ja en snabbis in till babyproffsen (då ja ändå är i närheten *hihi*) och sen till hela kroppen kl 14. på eftermiddagen ska ja börja med tvätten tidigare om ja kan, annars är det den som gäller resterande av kvällen.. *blaj*

Nej om man ska klunka liiiite mer juice å kila ut..

Presenten till mig själv.. =)


Har ju velat ha den här slip overn hur länge som helst. Älskar slip overs och skjortor. så mys! Är ju bara för sött helt enkelt. Ville ha den här, men jag har avvaktat. Nu är det ju 10% på H&M, så då slog jag till. Och glad är jag självfallet för det. Den är ju fööör söt =)

Glömt att lägga upp..


Förra tors så gick ja ju förbi babyproffsen. De hade rea på en del saker så jag köpte bland annat nalle puh flaskor för 19 kr st. Även nappar till dem. Sen näsfrida.

Present..



Köpte idag present åt Per och Mariannes barn som ska heta Annie. Hon föddes den 7 okt. Vi ska väl åka förbi så fort hon har ork att träffa lite folk. Var iaf å handlade presenter då jag ändå var tidig.. Blev nöjd. finns så mkt fint och sött för tjejer..

Klant!

Igår så var det ju amningskurs, men klantfia Nina missade helt att den började kl 18. Stod nämligen i min kalender kl 19,30. Så vi kommer dit och kursen är slut.. så bra. kom hem och kika igen i almenackan - så då märker ja att det står 18 (som redan är tryckt i kalendern) och sen ett liiiiitet stäck i mellan dvs 18-19,30. Men ja hade glömt att ringa in 18 - som ja alltid gör annars. Så vi åkte in till stan och sen hem igen..

Idag så kom jag tidigare till stan, vet inte hur ja tänkte, men tidigare kom jag iaf. Så jag var inne på ringen en snabbis. Hann springa in på lindex och hm. Köpte present till lilla Annie och till Theo =) Jag lägger upp det sen på bloggen.

Var sen hos barnmorskan och allt såg jätte bra ut. Bra järnvärden, bra blodtryck, inge äggvita i urinen. Sen så skulle vi undersöka Theo som fortfarande är i kurvan, hjärtslagen var jätte bra och på köpet så har han nu fixerat sig. Undersökningen gjorde ganska så ont denna gång eftersom hon behövde ta i lite mer. Var öm nertill under halva dan, nu är det ok igen..

Väntar på att min man ska trilla in genom dörren strax. Har legat och sovit i två timmar och inte släppte huvudvärken för det. Då ställde jag mig i en varm dusch. Johan hann komma hem och knata ut med hunden. Sen gick han igen för å köpa pizza. Han protestera inte då jag sa att jag ville ha det (slippa laga mat dessutom). Konstigt :P Så en black and white är på g hem till mig. fyy fan. Hoppas det är lika gott som ja tänkt mig i huvudet. Behöver lite fet mat känner ja. Så ja får lite energi..

Nej nu ska ja ta och duka fram lite bestick och dricka här. Sätta på tv och x box så att vi kan se lite serier.. Pöss!

Ny vecka..


Amningskurs..

idag ska ja å älsklingen på amningskurs.. den börjar inte förrän 19,30 ikväll. så det är ju ett tag kvar tills dess. vet inte hur länge den kommer att hålla på, men jag hoppas att den inte är allt för lång. igår låg ja i sängen från kl 20. så ja vill gärna vara vaken å höra så mkt av kursen som möjligt.

kom just ur duschen och ska klä på mej här. sen blir det en promenad med hunden och sen ska ja laga mat. ja tror det blir pannkakor. va sugen på det i förra veckan, men då hade vi ju ingen mjölk hemma, så det vart ju inte så bra då.. det blev inget med andra ord.. men nu så ska ja ha mina pannkakor..

nej om man ska sätta fart här. känner mig så trött igen. önskar att ja kunde känna mig pigg iaf i en hel dag. det vore någe..

Nalle Puh feber!


Gud va mysigt det är med nalle puh. Ja har en hel låda nere i källarn med bara nalle puh nallar och sånt.. mys!! Ska köpa en rislampa och hänga i taket. Sen även väggdekaler hitta ja för inte så mkt. Så det kommer att bli det med inne i hans sovrum. Nu kommer han ju inte få sova där inne själv på en gång, så ja kommer ju ha lite tid på mig att ordna upp där hemma. Letade även efter nalle puh gardiner och hitta så fina på tradera - kanske inte för det priset dock. Annars så ska ja nog leta efter blåa gardiner.. Typ i samma färg som lampan.. Lr så blir de vita. Ska hitta nåns lags bordslampa med och även en liten svart bokhylla så att man kan lägga hans leksaker i och fixa mys.. Ah längtar!!

Fler bilder på vagnen..


Här har jalite fler bilder på vagnen. Dels är det sittdelen dåra och sen skötväskan. Blir mkt svart här, men ja tänkte att man kan ju alltid piffa upp vagnen med tex ett solparasoll med färg, färg på filt och leksaker. Går alltid att piffa till lite extra. Annars så gillar ja ju svart rakt av, då blir den inte så smutsig så fort..

Kom i brevlådan idag..


Beställde från Villervalla (de har sååå mkt fint) i förra veckan. Har velat beställa dessa hur länge som helst, men ja tyckte dem var så jäkla dyra. Men nu fanns dem på extrapris, då känns det ju inte lika illa i plånboken. Gick jätte snabbt att få dem hem och nu är dem här. Jätte mysigt kvalité oxå..

Lite mer från babyland..


Hitta ju på halva priset.. Söttt!

Lite ja hitta..


Var ju på babyland och hämta ut vagnen. Så då gick ja runt där och de hade en del på rea. Hittade ett nytt mumin set och sen även ett set med lundmyr of sweden, sååå nöjd!

Morotskakan..


Så här blev morotskakan dåra.. Å fan va god den va, hihi...


Smakprov..


Såhär ser vagnen ut. ska fixa fler bilder eftersom den här är inte hela vagnen. Ja har ju en sittdel till bland annat. Och sen finns det ju fler vinklar på vagnen =) Ska klirra det idag om jag orkar...

så trött just nu..

Tog ju lite längre tid igår ute på landet än tänkt. fan asså ja va så slut och det värkte överallt. Kom hem strac efter 1,30 i natt. Då va inte ens grovjobbet färdigt. suck. asså vi åkte upp till johans föräldrar för att hjälpa dem med datorn igen. deras dator är inte från det här seklet och krånglar stup i kvarten + drar åt sig x antal virus hela tiden. Nu lyckades johan fixa en massa och göra så att han kom åt hennes dator hemma. nått tjafs. så han har suttit med det idag och klirrat det..

vakna vid 10,30 imorse och då käka ja pasta (va hungrig) och sen så gick ja in i duschen, sen ut med hunden. va så jäkla skönt väder. kom in och så åkte vi till webhallen för att fixa ett nätverkskort som han behövde. så när det va klart så åkte vi ut mot haninge. Handlade flyttkartonger på bauhaus och sen så åkte vi till babyland. Vi hämta ut barnvagnen =) så den står här på golvet, nedpackat. Tänkte ta å kolla på den strax. tar ju självfallet kort. Handlade en massa saker på babyland sen. mkt som va på rea. sånt gillar ja =) Så ja handla täcke till vagnen, nya lakan och sånt.. sweeet.. plus två dräkter. ska lägga upp bilder sen.. hihi..

åkte å handla sen på ica och kom hem för två timmar sen lite drygt. sen dess har ja packat upp alla varor och packat ytterligare två kartonger (flytt). Sen kollat på det ja köpt ( ja utom vagnen) och surfat runt lite. Nu ska ja som sagt var ge mej på vagnen för ja e så sjukt nyfiken. Ikväll blir det sen lugnt, förhoppningsvis en tidig kväll..

uttråkad

så nu sitter ja här på landet. johan håller på med datorn här i rummet bredvid. jag sitter här i köket och kollar på då alla andra arbetar. nej nu ska ja få duka å så. halleluja.. hade verkligen inget att göra här.. å klä på sej å kila ut med hundarna känns inte som nån höjdare då ja vet att ja måste be om hjälp att ta av mej skorna.. nej nu ska ja göra någe nytta!!!

Lite nytt..


Ska köpa en ny sängram från ikea och även en svart spjälsäng från babyland som vi kollat på tidigare. är helt å hållet super nöjd. helt så skulle vi mindska vår säng till en 160 säng, men eftersom ja å johan kräver olika hårdheter på madrasserna så funkar det inte så.. Men det gör inget alls =) Nu ska vi bara handla det oxå..

Beställde just...


En fred perry väska till Johan. Ja hoppas han kommer att bli nöjd! Se
om den kommer om en dryg vecka eller så =)

Liten skillnad *S*


Kollade igenom mina magbilder och hittade en bild från vecka 13 i april och en bild som jag tog i v 34. Jag minns där i april att jag tyckte att jag var så stor redan då *Asg* Den växer ju underifrån så man ser ju en liten utbuktning som jag inte hade innan. Men just då kändes det som en stor mage. Nu kan ja ta tillbaka det *Asg* NU har ja stor mage!

Går in i vecka 36 denna vecka. Så sjukt ju. 4 Veckor kvar till vecka 40. Då kan den ju komma allt mellan 2 veckor tidigare till 2 veckor senare.. Om man räknar dagar så är det 36 dar kvar till den 11 nov. men då om den kan komma allt mellan om 22 dagar till 50 dagar. Sjukt ju! Känns som om jag har varit gravid länge och jag vill inte annat än att han ska komma ut nu. Men när ja tänker efter så har det ju ändå gått jäkligt fort. Det var i början det gick så sakta. Shit asså, kan inte fatta att jag är mamma om max 50 dagar =)

Magen..


V34

Snart där..