På jakt..

Är på jakt efter en lokal som man kan ha fikat i efteråt. Tänk om vi hade haft en villa med en trädgård på baksidan - va najs det skulle vara. Duka upp allt där. Men nu får man ta det man får. Har mailat familjebostäder och jag hoppas att de hör av sig till mig och att dem har en lokal. Annars kan det ju bli liiite klurigt. jag pratar självfallet om dopet. hoppas hoppas hoppas att det löser sig på en gång :D

Inbjudan...Är en sida till, men som vanligt så krånglar bloggen. Skulle ha lagt upp detta igår, men då funkade inte bloggen alls. Så det sket jag i. Är iaf väldans nöjd med inbjudan! Längtar tills i maj! å va lillsnutten kommer att vara stor då =)

Tången som ska bli min..


Nu har jag velat ha den här så jävulskt länge. Ska ta och köpa den nu är tanken. Ska leta på åhlens och se om jag kan hitta den där. annars så får jag ta och beställa den över nätet. Jag har ju så långt hår nu, så det är lite roligare att göra någe med det. Om man ska bort eller nått sånt. Inte för att vi är borta så ofta men ändå. Hade planer på att kapa av hela håret igen, men jag får se hur jag gör. Trivdes väldigt bra i kort hår. Men då vill jag gärna ha gått ner i vikt. Vilket jag inte gjort än! Så när den dagen kommer då kanske jag tar det steget igen..

blaaaaaaaaäää...

vill uppdatera här inne. har så mkt att skriva av mig med det blir lixom aldrig av. ska försöka att sätta mig någon dag. det är så skönt att ha en hemlig blogg som man kan ventilera allt som man inte vill att alla ska läsa. genom att skriva av sig så känns ju det mesta lite lättare. hjälper iaf för mig..,

mitt största problem just nu är att jag är stressad igen. hade issues med bröstet för nån vecka sen. nu har det iaf inte dykt upp på ett tag. skönt det, hoppas det håller sig borta. så fort johan är hemma pga nån anledning så blir jag direkt sjuk. jag känner igen det här sen tidigare. nämligen inte första gången detta har inträffat. så fort jag slappnar av så blir jag sjuk. antingen i form av migrän eller förkylning. mannen kommentera det igår och när jag tänkte efter så har det varit såhär tidigare å är så nu. har tom haft värk i kroppen igen som kommit å gått. inte som jag hade tidigare, då jag inte kom ur sängen men värk så det räcker. Tänkte att jag skulle ringa Sinica på hela kroppen.. Måste fixa det!

På väg hem..


Å ja trodde vi skulle åka å hämta kameran igår, men så var inte fallet. Snyft! Men den är på väg och jag är sååå glad att jag äntligen får en systemkamera =) Det är min julklapp/födelsedagspresent av Johan. Snutt!! Jag hade själv tänkt att betala den, men om han erbjuder sig med å ge den mig i present så blir jag lyckligast i världen!