tröttnat

nej nu har ja tröttnat så jäkla hårt. fan asså. jävla skit kamera. alla bilder från kalaset vart suddiga. så besviken. bror min tog ju en hel del å då kan d bli suddigt, men även dem jag tog. nån måtta får det väl va? =( nej vill ha en ny kamera, gärna IGÅR


Tips

Behöver tips på tjejnamn!

Bilder på bebisen..VÅR TJEJ!!!!!!!!!!!!!!!! =)

Video på bebis nr 2


 

 

 

Nån som vill köpa :P


Åååå hitta just denna söting! vill ju ha den till theo NU NU NU NU NU NU!!
Hitta den häR: http://smultronbyn.noxshop.se/?category_id=&item_id=253

Nu får det fan va nog (långt inlägg)

Så jävla trött på skiten nu. Nu får det fan va bra. Johan har varit sur i två dar nu. Varför vet ja inte. Men det är ju iaf jag som åker på fräsningarna och hunden. Theo är han normal mot.. Han säger bara att han är sur, men inte varför. Att han inte har nån anledning. Nej men måste ja hamna i kläm då??? Lovar att han går som om han väger 200 kg mer och det dunkar i skåp, väggar etc.. Bara så jäkla trött på hans humör. Han borde stå på en boxningskudde å slå i några timmar. Så kanske han blir normal igen ??????? Däremot så va han ok nu då han kom hem sist, inte sur lr någe. så man kan ju hoppas att det bara va nån trötthets svacka som igår kväll..

Men det är väl inte det ja är trött på.. det är johans familj. Idag åker johan och hämtar hans morbror va nu han bor för att han ska slippa åka komunalt då han inte hade bilen.. Och tydligen på vägen dit så börja dem prata och kom in på att jag hatar hans morbror????????????????????????????????????????????????????? Jag stod här och undra om det va ett skämt? Nej du ska ha sagt det på hans bröllop? Asså ett jag har aldrig hatat hans morbror? nr två, inte fan skulle ja säga det på hans bröllop?

Från början vart ja så ledsen och är ledsen än och har suttit och gråtit här i över en timme. Johans morbror hade släppt det men hans fru hakar upp sig på det. Sen blir jag arg på samma gång. Deras bröllop var för tre år sen.. om ja inte minns helt fel. kanske tom fyra. ja det kanske det är? så dem har trott att ja hatat honom i fyra år??? du vet förut vart vi bjuda tex att åka och segla med det. det slutade ju sen.. å nu förstår ja ju varför? men det är så jävla sjukt. å hur falsk tror dem att ja är som åker dit om ja hatar honom så mkt att ja måste säga det på hans bröllop?  å så känner jag hur falsk ÄR inte hon då om hon stör sig så jäkla mkt på mig?

Nej det d va var att jag har kämpat som fan för att känna mig välkommen i deras familj. Just johans mamma kämpa ju för att jag inte skulle trivas. hon nervärderade mig för allt. var jag stolt för att ja kom in på en kurs då hon hacka på mig för att ja va arbetslös. å då svara hon med. va ska du ha den kursen till? hon drog upp johans ex vid matbordet.. asså verkligen så mkt skit..

men på bröllopet där hade ja väldigt skoj med johans morbror och pappa. och sa då att (jag hade ju druckigt några glas) att JAG inte känt mig välkommen i deras familj och att jag känt mig hatat.. DVS JAG JAG JAG JAG JAG JAG JAG JAG JAG JAG JAG.... Johans pappa satt då och sa men vi tycker om dig Nina.. du är inte hatad etc.. Och då har johans morbror. .som va stupfull trott att jag sagt att jag hatar honom? helt seriöst. då blir ja förbannad på det med. kanske inte borde dricka så mkt då om man missuppfattar en sån mening så jävla hårt?  å nu fyra år senare så kommer det upp till ytan. fan helt otroligt..

Sen skicka ja ju ut inbjudningar via post. I år så orkar jag inte ha ett stort kalas. vi blir ändå dem närmsta. men jag orkar inte det egentligen. men för theos skull. fira honom och att han ska få ha ett skoj kalas så valde jag att ha ett. det innebär att det är väldigt många som ja inte bjudit. dvs johans morbror pga då man bjuder dem så kommer det 7 pers till.. eva å håkan. dem är fyra. å hasse å ulla. gunilla som va med å förlöste theo å hennes man stig etc. alla dem jag brukar bjuda har ja inte bjudit. å det handlar inte om att jag inte vill. det handlar om att jag inte orkar.. är det så svårt å förstå??? nej då ska man bli ifrågasatt varför folk inte är bjudna?

asså om jag går på ett kalas och om olle inte är bjuden inte fan ställer jag värden mot väggen då å ifrågasätter varför? gör man så? eh vi renoverar vår lägenhet, vi flyttar på lör och kalas på sön och sen är ja gravid.. det räckte inte eller? å för att späda ut det så är lokalen inte så stor som är i vårt hus. å ja tänker inte hyra en annan lokal för att ha kalaset heller så att alla kommer..

nu är det även JAG som står och fixar allt. dvs skriver upp vad som ska köpas. lagar maten/bakar etc.. å nu har Hanna varit så snäll så hon gör cocosbollar åt mig och mamma gör cheesecake.. ska beställa en tårta och sen ska ja väl baka det sista.. Men det är fortfarande JAG som fixar det mesta.. men det är lugnt, det ska ja orkar?

På det så har vi ju johans mamma. men idag fick johan nog med det här med janne och sa att nu är det slut med det här. ska prata med min mamma ordentligt. men du får kanske räkna med att du måste prata med henne ansikte mot ansikte..  ja sa att ja inte tänker ha det snacket på sön. det kan han glömma. ska vara en bra dag theos födelsedag.. helst hade ja ju inte bjudit henne! igår va ja så förbannad på just den här ifrågasättningen varför ena efter den andra inte va bjuuden så ja kände att nej nu drar ja fan in hela deras inbjudan så kan dem skita å komma med..

å så johans bror med hot om att om inte du säger att nina är gravid så säger ja.. asså va håller dem på med? ett meddelande per dag i två månaders tid. vem gör så?

jag är så trött på dem nu så jag vill spy..

Hallen

300 ikea

I hallen så kommer det vara vitt. Den hemska hemska hatthyllan som sitter där idag kommer att ryka. Upp kommer nog denna. Anledningen tillvitt är att vi fick en spegel av mamma för länge sen. den har dock varit hemma hos henne då den är så stor. Den är vit. så då vill ja fortsätta med det. fortsätter ju sen ut till vardagsrummet med vitt vardagsrumsbord och vit tv bänk.

 

Vill ha det sähär:

Just sittbänken. Kanske inte sådär lång. Å vit såklart. Kanon med förvaring och så sittyta.

 

700 kr ikea

 

Men det lutar mer åt att vi kommer kanske att köpa en sån här. Kanske lite mer utrymme för den i vår lilla hall. sen får det bli extra förvaring på hatthyllan med korgar.

Vi har ju nu en lådförvaring. den ska bort. den är svart å passar inte in. är inte direkt nöjd med den heller förutom att den har bra förvaring. Å det kommer då att hamna i korgarna isf.. hmm sitter å klurar lite..


Saga form


Klicka just hem från saga form.. Något ja velat ha ett tag. =)

Golv

Det här blir kanske vårt nya golv. ska åka å kika på det i veckan. undrade varför det såg sådär vitt ut. måste se det först innan vi slår till. men annars så kör vi på detta!


Soda stream fizz..

Klicka just hem denna till morsan.. Julklapp..


Ute..

ja idag fick ja reda på att johans mamma vet om att ja e gravid. johan hade glömt å säga det till mig. fick nämligen ett grattis från johans moster via msn å ja vart fundersam om hon sett det på min blogg eller om hon hört det från nån. lät så konstigt att Johan skulle säga det till henne å inte hans mamma. men då hade han nämt det i samband med renoveringen då..

har inte hört så mkt mer. ska ta det sen då han ligger här å vilar och hans vän marcus inte är här. lite känsligt å prata om det förstår ja.. fan ja tycker det är känsligt. mest för att ja ville stå där på theos kalas med en stor kula å se hennes jävla min.. fan va underbart det hade varit (skadeglad)...Uppdatering:

Ok ja prata med johan och han hade bara kört på hela racet. Nina är gravid till hans mamma, pappa och mormor. Hans mamma lät glad, hans pappa lät gladare och hans mormor lät gladast.

johan råka ju nämna för sin lillebror att ja va gravid för x antal veckor sen. han sa åt honom å vara tyst. men sen dess har tydligen snubben sms at en gång per dag och sagt att han får ta å berätta för morsan för han orkar inte hålla på det längre bla bla bla. dem senaste sms:en hade mer varit. om du inte berättar så berättar jag. jävla idiot unge! fan ja blir så sur på honom. å johan har inte ens belastat det på mig. sagt som det va. känns iof skönt, men han då?

å så vart ja irriterad på honom i fre då han smsa om att han ville bjuda på middag. första gången det händer då. å han ville att vi skulle komma idag. å johan svara att det inte går just nu för det är för mkt å göra. så fick han sms tillbaka att han kunde ju avvara 3 timmar av hans liv etc etc.. asså jäkla sms. jäkla skit unge (igen).. asså ja tror inte han är medveten om hur mkt vi har å göra.. å helt seriöst så hade ja inte heller velat träffa min lillebror om han betedde sig sådär..

Inlämnat!

Ja men då är kursen avslutad. fy fan! Ursäkta men det är så jag känner mig just nu. Halsen värker, ja hela min kropp värker och skriker på sömn. sååååå ja ska ta å hoppa i säng..

jag är bara så trött på mig själv då ja fick reda på igår att hemsidan skulle varit inne i tors!!!! Jag märkte alltså detta kl 22 på kvällen då ja satt med hemsidan. I tron om att den skulle in idag vid midnatt. Fan va trött ja blir på mig själv. Har läst instruktionerna så jäkla många ggr. vet att kursen slutar den 7e,men inlämningen är den 4.. men ja fick bara för mig att det va den 7e den skulle in..

Har ändrat den tre ggr denna vecka, hemsidan alltså. Å vart inte direkt nöjd. Aja. det är en hemsida med en massa funktioner. som dem ville ha med alltså. header, minst 6 sidor, meny.. Jag kan sitta med den i all evighet känns det som. Men nu kände ja bara att det va iaf funktionsbar. så va fasen. skicka in skiten nu! Får jag dåligt betyg skit samma. helt ärligt, jag orkar inte mer. bilderna måste man klicka på två ggr. fattar inte varför. å ja orkar inte bry mig.

Imorrn får ja dessutom inte sovmorgon då ja ska ta theo till dagis. buhu stackars mig. ja som aldrig lämnar theo. så va fasen gör EN gång. Patetiska ja. Johan kommer hem till 12, men känner ja mig själv rätt ja då sover ja iiiiinte då ja kommer hem sen. Theo har dessutom fotografering imorrn så då kan ja styra lite över hans kläder å frilla. Men om ja känner min son rätt så kommer han att vägra den där skjortan igen.. som han gjort dem andra tre ggr.. Han skriker tills han spyr.

Nej nu måste jag i säng...

Min hemsida: http://picard.hgo.se/~ninus81/v10/start.html

trött!

jag skulle behöva sova bort nån dag. bokstavligen! min kropp håller på å ge upp. ja har bara inte tid å sova nu. men som ja känner nu så kommer ja inte ens orka laga mat, äta mat.. ja måste få sova..

ja har börjat få sån där värk i kroppen. det innebär att ja måste vila. kroppen tycker att det är för mkt nu. great. ja som inte ens börjat än. men ja känner ju igen tecknena. lika bra å lyssna..

nu väntar ja på att johan ska komma hem. sen ska han ut med hunden å SEN ska ja lägga mig.

värk..

usch har haft så mkt värk i magen nu ett tag. igår undrade ja om det va förvärkar? kan ju inte va tarmarna som knasar än.. dem la ju helt av efter att ja käkat niferex. Men nu var det en vecka sen ja åt dem. å ja försökte känna på magen å ja tyckte den va hård. så svårt å veta. mest på kvällarna det är såhär.. kan det inte bara sluta kännas såhär ?