Ont...

usch va min käke gör ont. inge skoj, tagit alvedon å ipren. citodon blir ja ju helt kajko av å det kan ja ju inte göra om ja ska hålla mig vaken. eller ta hand om theo. johan sover. han behövde vila. något ja med behöver. se om ja kan få en vilostund ja med.. har ju knappt sovit något i natt pga käken.
om två timmar ska ja vara i perssons backe. se theo glädjas åt hästar å få springa runt lite. ja hoppas ja e pigg då...

Rösta gärna :D

Klicka på bilden för att komma till röstningen.

Jennie tipsade mig om en tävling, så ja la upp Theo där nu då. Jag hoppas att ni som läser skulle vilja rösta på denna bild. Klicka på bilden för att komma dit eller klicka in på denna länk:http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=30660

 

Tusen tack ni som röstar!!!! ♥


Läkarbesök 2

Idag var det dags igen för läkarbesök nr 2. Återbesök. Inte visste jag att dem tagit bort "återbesökspriset". Förut va det ju halva summan av 150 - men tydligen inte nu längre..

Jag fick ju en massa frågor som ja skulle svara på. Men ja tyckte dem inte alls passa in på mej. Fanns liksom inte ett enda svarsalternativ som va rätt. Så jag satte mig ner här igår och skrev ett eget formulär. Är samma frågor, men så har jag skrivit ett testsvar.

Ämnen:
 • Sinnesstämning
 • Oroskänslor
 • Sömn
 • Matlust
 • Koncentrationsförmåga
 • Initiativförmåga
 • Känslomässigt engagemang
 • Pessimism
 • Livslust.
Kan kanske lägga upp det jag skrev sen. Men det är ju ganska så känsligt för mig. Och jag vill inte att någon ska ta illa vid sig. Angående det jag skriver alltså..

Kom till läkarn i morse, kände mig smått oroad. Vill liksom inte käka tabletter. Mest det jag hakade upp mig på. Men när jag kom in så visade jag då vad jag hade gjort istället. Kände mig som en duktig elev då hon berömde mig en massa för att jag skrivit så tydligt och bra hur jag mådde och kände. Blev nästan stolt? ehh.. haha..

Vi gick igenom allt som jag hade skrivit och så sa hon att jag inte är deprimerad. Men det kunde ja ju redan svarat på i förra veckan. Och hon sa att det bästa vore om vi började utan tabletter! THANK YOU. Ja sa bra, för ja hade vägrat. Men hon drog upp tabletterna igen och pratade igenom mer tydligt att det finns en massa massa tabletter å välja bland. Jag pratade om viktökning och känslomässigt avtrubbad, men ja tyckte att hon hade ok svar. Inte bra. Men ok. Dock inte om vikten. Hon sa att om man går runt å småäter, tröstäter så går man ju upp för det. medans tabletten kan göra så att man inte tröstäter utan äter normalt. så kan man gå ner av det, men då gå upp av tabletterna. .vilket ja kan köpa. Men jag vet hur min kropp reagerar på hormoner. Å det är inte bra.

Ska dit efter att jag hämtat upp Theo. Alltså ska till läkarn igen och hämta läkarutlåtandet. Får se sen vad hon har att säga. Måte ju sen skicka in skiten till ams. Trevligt hur mkt man får pröjsa egentligen för allt.

Tack för alla peppande kommentarer jag fått, Uppskattar dem massor ♥

Valborg,,


Va ska ni hitta på i valborg ?

Theo älskar ju hästar, å så diskdamm kan ju vara något för honom. Å så får han käka korv med. Tror att han kommer att gilla det super mkt. Någon annan som har något bra förslag?

Ett år har gått..

Ett helt år har gått. Jag kan inte fatta det själv. Känns inte roligt alls. Det var ju inte alls meningen att det skulle bli så här. Jag skulle ju ha en bebis i maj. Ja så det kan gå då man är naiv å tror att det ska gå lika fort som första gången. Nu är det snart maj och jag är inte ens gravid.

I morgon ska jag ringa gyn, se vad dem säger. Om man kan få en tid. Så hoppas jag att det kan lösa sig någon gång sen... Vi vill ju ha ett syskon till Theo.. helst om en månad ;)


Uppdatering: Fick en tid den 6 maj! suck! jag som ville ha en tid imorrn!.....

Läkarbesöket...

Jag har ju helt glömt bort att berätta om läkarbesöket. Gick ju inge vidare kan man väl säga. Läkarn va toppen trevlig. Så jag skrev att jag ville ha henne som läkare - efter besöket. Hon var förstående och verkade vettig. Hon kunde inte skriva ett läkarutlåtande till ams. Det förstod ja ju nästan. Hade ju inte träffat henne tidigare. Hur ska hon veta allt om mig? Hur ska hon veta hur mkt jag kan jobba, vad jag inte ska jobba med etc.. När inte ens jag vet exakt hur jag känner.

Är ju ett känsligt ämne att prata om hur jag mår. Mest för att jag tycker att det är jobbigt. Några av mina vänner vet på ett ungefär vad som hänt med mig. Jag har haft några panikattacker. Den senaste var i förra veckan. Jag hade en mardröm och vaknade upp gråtandes. Hade verkligen panik och jag kunde inte lugna ner mig. Jag var helt vaken och jag visste att det va en mardröm, men det hjälpte inte. Väckte Johan som fick försöka att lugna ner mig. När det inte funka så fick jag vanka fram å tillbaka i lägenheten en stund. Sen gick det över så pass mkt så att jag iaf kunde somna om.

Jag känner att jag inte kan ha nån normal konversation. Detta gäller om allt å med alla. Men speciellt då det är allvarliga saker. Som hos ams, första mötet så bröt ja ihop. Av en bagatell egentligen. Ja hade satt att jag sökte jobb i sthlm.. å hon ändra då till att ja söker jobb i hela landet. då a kassan krävde det. ja sa men ja har ju en familj här i sthlm å min son har precis börjat på dagis. Ja men du måste stå i hela landet. Å då fick ja smått panik och började gråta. Så hon ändrade tillbaka till sthlm. Egentligen, varför har den en flik där man kan kryssa i att ja söker arbete i sthlm om man ändå måste fylla i hela landet ?

Eftersom jag tidigare fått diagnosen utbränd/depression så började vi prata om detta hos läkarn. Att jag i samband med min graviditet började att må bättre. då jag sen slutade amma så har det kommit tillbaka mer å mer. Hon pratade då om att jag skulle kanske prova på depressionstabletter. Ja sa bara jahaa.. Ja sa, men dem är väl beroendeframkallande. Hon sa nej,. Hon sa att det är som ett hormon som finns i hjärnan som ja har lågt av. Så man tillför en tablett om dan å se om det ökar. Hormonet. Det är en testperiod på 6 månader.

Hon drog då upp att man inte bör bli gravid under tiden som man tar dessa tabletter. Jag sa aldrig att vi försökt ett tag redan. Vill liksom inte ha i mitt läkarutlåtande att jag försöker att bli gravid. det har ju inte ams någe med å göra. Va skönt oxå att det va hon som sa ang graviditet. så ja lät inte ens frågande.. :P

Men sen när ja kom ut så började som vanligt det ställas 100 frågor i skallen. Om det är så jäkla naturligt så varför kan man inte bli gravid då? Fick ju dessutom ett papper som ja ska fylla i. frågor med skala från 1-6. men frågorna är så skumma. känns inte alls som om dem passar in på mej. en fråga är om hur min livslust är. om ja inte vill dö lr om ja vill det ? eh... frågar om hur ja äter. om ja äter normalt lr inget alls. inte som ja gör. ja käkar om ja e nedstämd lr nått. om sömnen. om ja sover ok lr inte alls. samma sak där. ja skulle kunna sova bort några dagar.

så ja måste sätta mig ner å skriva ett brev om hur mitt liv ser ut idag. för att hon ska se hur det är..

jag tänker dessutom inte käka några tabletter. ja vägrar. ja vill bli gravid å ja tycker inte att ja passar in på depprimerad. ja känner av stress. Jag pratade tom med min mamma som ja visste hade tagit tabletter en gång i tiden.. å hon tyckte inte att ja skulle ta det. hon blev beroende.. å mådde dessutom inte bra av dem. så hell no hell no. ja kommer att säga det.  hitta dessutom en sida, den e ju bara skrämmande: http://www.netdoktor.se/depression/?_PageId=876

Så nu ska ja tillbaka på tors.. Så ligger det till nu iaf. Får väl se då vad som händer.. Varför ska allt vara så krångligt?

Gratis napp!

Bli medlem på http://www.facebook.com/MAMBaby?v=wall#!/MAMBaby?v=app_4949752878 så får du en mam napp gratis.. om du har en nyfödd rackare lr känner nån som har det.. mys! passa på nu! instruktionerna står på sidan!

Lite rabatt sitter väl aldrig fel :D


Små sugen..


Måste säga att jag är små sugen på att ta bort alla nalle puh schabloner ja har och byta ut dem mot djur. Jag älskade färgen som dinosaurien hade. Limegrön. Man kan välja den färgen på alla gubbar. Fanns hur mkt färger som helst.. Fanns en massa djur med.. 99 kr styck tar dem för en wallsticker som är 20x20 cm  :(

http://www.trendystickers.se/


Busy

Morgondagens schema :

 • 09,00 läkarbesök
 • gå ut med hunden
 • handla present
 • frissan?
 • luncha med annika
 • hämta theo
 • läkarbesök 15,30 med Theo
Ok vad har ja glömt ?


PORR = Mumma:


Adam Lambert som kom tvåa i american idol förra året..

igår..

Igår var det ett år sedan johans farmor gick bort. shit ett helt år. det är ju sanslöst länge sen.. Igår gick även mormors pippi bort. Tyckte jag själv var jätte ledsamt. Nästan tre år på pricken efter mormor gått bort. Lite olustigt å sorgligt. Tomt och konstigt. Liksom det är en jäkla fågel. Men det var mormors fågel. Just det. Hon verkade dålig i söndags. Å igår somnade hon in på golvet i sin lilla bur.. Usch fy fan va sorgligt.

Varit lite för mkt mormor dem sista dagarna. I lör rensa vi ju källarn. Finns så mkt mormor grejjer där som jag inte kan kasta. Det går bara inte. Men i lör så kasta vi tex en tavla. Den va ju trasig. Men jag har inte kunnat kasta den förrän nu. tre år senare. Hennes kläder. Dem luktar alltså fortfarande henne? Bilder, brev. sista julkortet hon skicka till mig. ja ni hajjar..

nej nu ska ja syssla med någe mer muntert...

Idag

Idag står Tandläkarn på schemat. blaj!

Pjuh..

Ja än så länge har ja gjort detta:

 • LÄmnat Theo
 • Haft tvättstugan
 • Vikit och hängt tvätten
 • skrivit ams
 • bokat tid hos läkare
 • sorterat en massa massa papper
 • Bäddat rent i sängen
 • hämtat Theo
 • Lagat mat
 • fixat disk
 • städat undan i kök/vardagsrum/kök
Gör nu:
rensar i min garderob för 800 dagen i sträck. Är dock liiite trött..

Min vecka..

Mån: lämna theo, tvättstugan, städa, hämta theo
tis: tandläkarn, hämta theo, hem till Hanna & Crille på match.
ons: bus på tekniska museet med emma å meja, theo hemma hela dan
tors: Lunch med Annika, handla present,  hämta theo
fre: hämta theo, ut på tjejkväll å fira hanna..
lör: ikea, hem till brorsan på kalas, bus på kvällen ?
sön: inget planerat

sen måste ja få in ett läkarbesök i det hela. två promenader per dag med hunden. ska luncha med annika. skriva ams, tvätta hunden, leta jobb å göra de andra sysslorna man måste göra under veckan..

OMG!


Igår så rensade vi källarn. Och en massa kläder. Så hittade jag min bröllopsklänning. Har ju inte använt den sen dess, då ja inte kommit i den.  Jag älskar klänningen och den för med sig så stort minne. Sist jag hade denna klänning så hade ja ju Theo i magen med. Den är bara så jäkla underbar - trots att den är vit =) Å hör å häpna. Igår kom jag i den!!!!! hah! Den satt typ likadant på mig nu som på bröllopet. Alltså då jag var i vecka 20. Sjukt hur stor man är än. Inte för att jag kämpar med viktnedgång. Men det är skönt att det hänt något, även om vågen inte visar det. Jag är ändå inte lika smal som då (taget dagen innan bröllopet). Det är jag inte. Men jag hade stora bröst, större rumpa och så magen då.. Nu är det ju inte på samma förutsättningar. Men jag kom i den! =)

Fick på mig en massa av mina gamla kläder med. Men några var pytte än. Undrar ju hur smal man var egentligen. Provade en väst och det var väl iaf fem cm till att jag kunde ha den. Å förut kunde ja ha den knäppt och den satt löst. Helt sjukt. Inte för att jag vill ner till den storleken igen. Men det är ju trevligt då man kan ha allt - verkligen allt!..

ikea.. hemlis..

ska ju till ikea nästa helg. min brorsa fyller år på lör å vi ska ha kalas.. men innan dess så ska vi till ikea å köpa den där enorma palmen han har velat ha. han har ju ingen aning såklart :D

själv måste ja köpa förvaring av någe slag. å sen hyllor.. se hur det går... ja vet inte hur ja ska göra än.. suck. rörigt värre! men förvaringslådor ska inköpas!

Vi

Precis innan sängdax igår. Hade verkligen en sån där perfect hairday igår, osminkad å allmänt ofräsch :D men ja bjuder på det.. Inne på den här bloggen finns det ju inga hemlisar =) hehe..

Nu ska jag ta mitt pick och pack, Hämta Theo. Sen ska vi åka och bada :D

Buzzador

jag brukar få erbjudanden om att Buzza lite :D Det här ovanför är bland annat det jag fått tagit del av. Nu igår fick jag hem sensodyne. En jäklans massa. Dem va inte snåla där inte :D Tycker det är bra att man kan få erbjudanden som passar en själv. Sist fick jag dove och det luktade ju så fantastiskt gott - så nu e ja besatt :D hah. Man kan även få barnmat och sånt. Jätte bra. Dem har dock ändrat reglerna lite, så det är ju en hel del info dem vill ha sen då man använt produkten ett tag..

 

 

Vill du oxå buzza så gå in här: SIGNA IN DIG SOM EN BUZZADOR


AMS

idag var jag hos ams. Är ju sånt där två veckor efter inskrivning måste du senast besökt dem igen. Var så duktig att jag kom dit  till klockan 10 då dem öppnade. Men när jag kom dit 9,59 så var det redan 20 pers innan mig? Dem måste ju ha tältat där lr nått :P

Såg att hon jobbade som hade mej vid inskrivning. Så jag frågade om jag kunde få henne (eftersom hon va så trevlig) och det fick jag med. Dem gick och hämtade henne och jag kom in före en annan tjej som oxå satt å vänta på en handläggare (hon va trevlig hon med).

Väl där inne gick det ju inte som jag trodde. Först och främst så pratade jag med henne fråm ams att jag ville gå till deras "specialgrupp" där dem kunde klargöra vad min kapacitet var. Eftersom då, 2008, så kastade försäkringskassan ut mig och in till ams som skulle ge mig en rehabiliteringsplan - som aldrig hände och jag blev kvar där stampandes.. DVS jag vet inte så mkt. Dem har inte klargjort något, och jag själv känner mig förvirrad och osäker.

På inskrivningen så sa hon då att jag skulle få komma till klarnagruppen. Dem har hand om sådana frågor. Dem har psykologer och sådant. Men nu var det ju inte alls så jag skulle gå till väga..

Nej jag fick ett intyg där det står att jag måste gå till en läkare. Han/Hon i sin tur måste bedömma min arbetsförmåga. Ge mig en sjukskrivning om det så behövs. För hon på ams tyckte inte att jag var redo ut i arbetslivet. Jag vart jävligt ledsen av att höra det måste jag väl medge. Hon frågade om hon kunde vara rak mot mig och jag sa att hon skulle vara det. Jag vill ju höra vad synpunkterna är, hur hon tänker. Vill veta. Hatar att inte veta.

Fick lite deja vu från när jag var hos ams 2006 och snubben fråga mig varför jag inte sjukskrivit mig. Den gången så var jag förhindrad (blind) att se att det var något fel med mig. Jag förstod mig inte på kroppen alls. Men denna gång så märker ja ju att något är fel, men jag vill bara inte att det ska vara så. Jag vill kämpa mig ur detta och jag vill kunna återgå till ett normalt jobb. Tjäna pengar.

Här är det brev jag fick med:
"Arbetsförmedlingen begär läkarutlåtande om hälsotillstånd. Läkarutlåtandet om hälsotillstånd ska innehålla beskrivning av status, prognos, utförda undersökningar, socialmedicinska utredningar och hur sjukdomen påverkar arbetsförmågan.

Nina är i ett stort behov av att klargöra sin arbetsförmåga och sina eventuella hinder och vilka resurser som hon har. Arbetsförmedlingen behöver veta vilket hälsotillstånd Nina befinner sig i och hur det i sådant fall påverkar hennes arbetsförmåga. Dessutom behöver det klargöras om dessa är av en bestående karaktär eller vilken ungefärglig tid en eventuell rehabilitering kan bedömmas vara?? Vidare behöver vi också få till kännedom vilka eventuella arbetsmiljöer och arbetsuppgifter som Nina bör undvika."

Sen utifrån vad den där läkaren beslutar, så kommer jag sen att hamna hos klarnagruppen. Dvs om han säger att jag är 100% 75% 50% etc. Utifrån det så gör dem en handlingsplan till mig och ska se till mina behov. Det känns förvisso väldigt bra. Men jag har ont i magen av läkarbesöket. Jag har ju tänkt att jag skulle boka en tid snart, men när jag kände att dem inte ens klara av att ge mig rätt salva där vid järnbristen så kände jag ännu mera att "ska jag ge dem förtroende med det här stora ärendet då?". Känns liksom inte helt ok.

Sen sa hon då att under dessa två veckor ska jag söka jobb som vanligt. å så slängde hon in: efter min förmåga. Jag sa inget då ja va där för hela jag va helt "blank". Men då jag kom hem så tänkte jag. vadå efter min förmåga? Det var ju det som jag skulle ta reda på? Känns "onödigt" att sträva högre då dem skulle hjälpa mig?

Men nu får vi iaf se vad som händer.. Läget känns smått förvirrande just nu....Smider..

å va skoj det är med planer.. hihi.. smidit på som fanken å det rullar ju min väg med.. :D

den 19e fyller johans brorsa 25 år. den 24 fyller putte år. dvs på lör den 24 e det kalas hos putte å 25 hos johans bror... vet inte va man ska köpa. jooo mamma kom på att vi ska köpa en enorm palm till putte. något han dregglat på dåra. *klurar*

sååå många som fyller i april. sen har vi även Hanna å Wille.. :D se när deras partaj kommer å bli..

Resa?

Jag och johan har kollat på resor. Vi tänkte kanske åka nånstans i maj. Bara komma iväg för en stund. kanske en weekend. Men sen märkte vi ju att om vi ska åka i maj, ja då kan vi lika gärna vara borta i en vecka. kostar mindre? hur sjukt är inte det? visst då måste man ju ha mer resepengar och sånt med sig. men ändå.. löjligt. rom å vededig va ju sjukt dyrt.. åå dit vill ja nångång. ja även paris - men dit kommer ja inte på några år. Johan hatar stället.. London vill ja ju till igen, men ja har ju sett hela london tyyyyp..

nej vi får se hur vi gör.. Skulle vara mysigt..

Docka...

Ska köpa en docka till Theo.. tror att ja ska köpa denna. Lilla Emil.. mys! Jag har kikat på den tidigare.. se om ja slår till vid löning nästa gång.. :D Ska även köpa en liten vagn till honom. Han älskar vagnar. Å då vi va på hmm.. Emma va heter stället där i nacka?.. står still.. När vi va där iaf. Så gick han runt med en dockvagn som dem hade. Släppte den inte. Så en sån ska ja köpa med.. bild kommer! :D


Klagar....

Vart ska jag börja ?

Kände igår att jag nästan önskade att johans föräldrar inte skulle komma. Jag är ju inte sådär jätte glad på dem just nu. Vilket dem vet.. Dem kommer iaf in och kerstin säger hej. ja säger hej - pysslar med mat.. hon kommer till mig ger mej en kram och blommor. hon som aldrig köpt en blomma till mig. tror inte ens ja fick det då ja fyllde år ? iaf.. ja säger tack å så direkt så pekar hon på min mage och säger: vad är det där då. ja säger en svullen å fet mage, ja har inte gått ner i vikt.. å nej JAG ÄR INTE GRAVID.

Hon tror mig inte ? 

hon står kvar å väntar på att ja ska säga att jag är det å jag fick säga två lr tre gånger, jag är inte det! sen gick hon..  hela tiden kollar hon på mej. hjälpte ju inte då ja drack alkoholfritt till maten först heller. sen tillslut så sa ja högt, lisbeth (johans mormor) kan du skicka mig vinet! kerstin kolla hela tiden då ja tog flaskan, hällde upp å sen drack. först DÅ gav hon upp..

Theo fick påskägg. Duplo lego av mej å johan å även av johans föräldrar - då vi bad om det. wow dem lyssna. sen en så förjävligt ful ryggsäck - bolibompa! å det vart ja sur över. hon ringde nämligen på tors å säger att hon står inne på br å har hittat en rygga. johan säger vi har redan hittat en ryggsäck som han ska ha.. så köp den inte.. å så lyssna hon inte på oss å köpte den iaf.. liksom svårt å ge oss 100 kr lr 25 vad nu skiten än kosta. så kunde vi köpa vår egna ryggsäck som vi ville ha ? å sen en massa skumma kläder. varför inte ge oss presentkort så kan vi köpa det han behöver å det vi vill ha. ja dvs det jag vill ha ;)

Jag har ju sagt till johans föräldrar att kommer ni inte ner bara för oss så kan ni skita i det. å åter igen så kom dem ju ner hit för att johans morbror hade bjudit dem med. så dem tog oss på vägen.. surprise! johans morbrors kalas börjar kl 16.. vårt börja 14..

kl hann bli 16.05 å johans mamma å mormor börja panika. ja sa till johans mormor, men ni behöver ju inte panika dit. hon säger att dem började 16. ja sa, men dem vet ju att ni är här å inte kommer att komma till 16. så då behöver ni ju inte springa härifrån,. ni ska ju dessutom sova där - så ni kommer ju ha gott om tid att umgås med dem.. (visade sig sen att johans mormor ska vara i sthlm hela veckan?). men panik fick dem. å snäll som JAG var så erbjöd jag då johans pappa en till öl :P haha.. så dem va iaf kvar hos till till 17.. sista halvtimmen sa nog kerstin till johnny fem gånger på en kvart att dem skulle åka :D

idag skulle johans föräldrar komma förbi innan dem åkte hem.. så jag vakna imorse och började plocka undan disken å så. baka en sockerkaka för att dem skulle komma. kl 11 ringer dem å säger att dem inte kommer. alltså ja blir så sur.. ja vet att ja inte borde bry mej. lägga energi på andra. men fan alltså.. jäkla skitstövlar!


Avklarat

Kom till slut till ams. Va så seg imorse och vädret hjälpte ju inte för fem öre. Det spöregnade då jag var ute med hunden. Dvs så fick ja byta kläder då ja sen kom in. Kom till ams så först är det kö till å få en biljett. Man får inte ta själv. Vilket e ju vrickat. Jag fick sen vänta två timmar på att få komma in till någon.

 

Hann gå igenom hela centrumet. två varv tom. Va inne i varenda affär. Hittade två kiss tröjor till Theo. en foundation till mig. Snacka om segt, å trist. Satt inne på deras sida å lalla med. Nej det var ju bara föör tråkigt..

 

Väl där inne så gick det väl sådär. Alltså det gick ju ok. Hon var super trevlig, verkligen. Men jag bröt verkligen ihop. Kände att allt blev fööör jobbigt. Jag fick sitta ner, hon öppna fönstret å hennes assistent hämta vatten åt mig. Kändes nästan som om dem trodde att jag skulle svimma. Men hon va verkligen sådär, vi tar bort dessa val, vi gör inget som kan stressa upp dig. Det viktigaste är att du mår bra, du måste sätta dig själv först..

 

även att om ja kände att ja inte ville ha personen som handläggare som ja skulle få då ja återkom om två veckor så kunde ja be om henne specifikt. så det kändes skönt. känner mig ganska så lugn nu. men ja vet att ja måste tillbaka innan den 14. men just nu å nästa vecka så ska jag bara vara. å sen tar jag tag i det. Behöver vila från tankarna..

 

Mötte brorsan å han bjöd på mat snäll som är han är. så det kändes redan mkt bättre. Sen kom johan å hämta mig i globen. Kändes så skönt. Hade sån huvudvärk på vägen hem. Jag antar att spänningen släppte.. Så ja somnade sen i soffan å sov ett bra tag. Vaknade strax innan sex å då var det ju mat på en gång, bad för skrutten. Min lilla skrutt. Längtar tills i morgon. Då ska vi vara hela familjen tillsammans. Mysa!


AMS

Usch igår kväll så bröt ja väl mer lr mindre ihop.Tror att jag behövde det, eftersom idag känns det mkt bättre. Förutom att jag vaknade med astma imorse kl 6. Ingen höjdare att vakna å inte andas. Vet inte om det är för att ja känner av stress å panik eller om det är för att pollenallergin är på ingång. Däremot så hade ja inte så här mkt förra året, men man vet ju aldrig?

Idag är iaf dagen då jag ska ta mig till arbetsförmedlingen. Jag satt inne på deras hemsida igår och det var där jag bröt ihop. Dem är så jäkla skumma och har så skumma formuleringar på allt. Saker å ting man ska fylla i som man inte har nån susning om. Hittade en flik - förberedande inför ams besök. Å då ska jag välja yrken jag ska jobba med?  Å det är ju hur svårt för mig som helst då jag fått pekfingret att det får du inte göra, det får du inte göra.. bara pga stress. Tex jobba i klädesbutik ska ja inte göra, då det är stressigt? Men vad är det som säger att ja inte upplever stress inne på ett kontor? Vad är det som inte innehåller stress? Iom det så känner ja att ja inte kan välja, för bara valet stressar mig som fan.

Så det blev att ja sket i å fylla i deras  cp frågor. För dem är cp. Dessutom så ska man skriva cv å så ska man fylla i uppgifterna ännu en gång. Som årsta, vad tillhör det för stad ? vilka jäkla miffon. Kanske dax för dem att uppdatera sin sida. Fan löjligt hur den är upplagd.

Ska iaf dit idag, se vad dem säger. ska käka klart min frukost. klä på mig och kila ut med ludde. Sen ska jag upp till globen. ONT I MAGEN. Ska sen träffa brorsan min,..  Köpt kött av honom till på lör.. Han jobbar ju på slakteriet där uppe. så najs med färsk fläskifilé..

Får se hur dagen går. Har inte ens hunnit tänka på att Theo ska vara på dagis med johan i sex timmar idag. Att han ska sova själv med dagisfröken.. För uppslukat i "mitt" skit. Ska bli så skönt då denna dag är över -tror ja.. ja hoppas iaf..