Beställde just

Den röda verkar inte komma in alls. Fanns inte storleken innan och nu finns den inte alls i menyn. Ändå skrev ja å fråga dem och inget direkt svar att den skulle bort. så då tog vi denna istället. Likadan fast annan färg. Svart å brun. lite konstig, men ja hoppas att den är finare i verkligheten. resår nertill å ärmarna. plus vattentät. kanon! Nu ska Theo bli varm å go!


Ingen bra dag..

Ja har så himlans ont i magen. Inge skoj. Inte är jag gravid och ingen mens har dykt upp heller för den delen. Fy farao så trist! Vill bara att värken ska ge med sig..

Hade en helvetes dag hos tandläkarn igen. Ja ni läste igen. För det är samma tand. Idag gjorde hon dock en halv lagning. Se hur tandfan reagerar annars så drar ja ut den i nästa vecka.. Är ju en visdomstand. Så egentligen vill ja bara att den ska bort. Men då ja va mindre så drog folktandvården ut en av mina tänder. varför är ja osäker på. Så ja har i så fall bara EN tand där bak om ja drar ut visdomstanden. Känns lite fattigt. Så vi får se hur dyr den här historien blir.

Bröt iaf upp mitt under alltihopa. Jag är bara så trött på skiten. Sååå trött. När ska nog vara nog liksom? Jag borstar tänderna, använder tandtråd å sköljer med flour. Jag drog ner på cola och godis. Inget hjälper. Idag kläckte hon ur sig att jag borde äta mer vegerarisk kost? Hon tycker att ja äter för lite sallad å sånt. Tycker det är ett skämt då jag tycker att ja äter ganska så mkt av sånt..

Min farbror är dålig igen. Han åkte in med ambulans i fredags till akuten med ingen puls. Känns som om det händer lite för ofta. Pratade med farmor på förmiddagen och man hörde hur orolig hon lät. Usch. Är ju inte meningen att ens barn kanske ska dö före. Men nu kanske det händer. Får se hur det går nu. Bara vänta å se.

Vi hade så mkt räkningar denna månaden med. Jag som ville lägga undan pengar för Theo´s rum bland annat. Nu blir det troligen inte så. Bara så jäkla drygt å deppigt. Å till råga på allt så blev ja ännu mer ledsen ikväll.

Så nu ska ja nog ta och byta kläder och krypa ner i sängen med min älskling. Hoppas på att morgondagen känns bättre. Mycket bättre..PÅMINNER ÄN EN GÅNG OM  ATT

TORSDAGEN DEN 1 OKT BYTER DENNA BLOGG LÖSEN!Kalas

Tror det blir någe sånt här vi kommer att skicka ut när det nalkas kalas. Fast en nyare bild dåra.. Men jag är inte helt säker än.. Blev mkt snack på vmb angående ett års kalas å då började ja ju pilla igen. hah. Men det var den här ja kolla på sist. Eftersom vi ska bjuda en del så blir det nog alldelss för dyrt å köra samma som på dopet..


 

TORSDAGEN DEN 1 OKT BYTER DENNA BLOGG LÖSEN!


Jabadabado

Igår hemma hos Lillemor så såg jag att hon hade en sån där låda som ja ville ha! Fast ja vill ha i denna färgen.. Hitta dem på NK då jag va inne där. Helt kär! Men ja trodde det va ett pris för alla tre. Så roligt får man ju inte ha det..  =/


Liten önskelista..


Å dessa saker skulle ja vilja köpa till Theo. Jag har väntat på att overallen ska komma in på lager. Men den kommer aldrig in. så irriterande. Theo måste ju ha en overall i vinter. Som han kan gå å leka i den snö som nu tänker komma.. brukar ju inte bli så mkt.
men kallt är det ändå.

pengarna har inte direkt öst in denna månad. Så snålt blir det. Det ja planerat å inge mer. Nu är det en jacka som vi ska hitta till Theo som är prio ett. En som han kan ha i höst. Ska ju bli kallt från och med måndag. Så vi måste hitta jacka i helgen.

Fruktförvaring

å en sån här sötis skulle ja vilja ha. hihi..

tävling

får ju hålla i en tävling. å det är ju från testlagret.. så alla kan ju inte vara med.. men så skoj ändå.. man får lotta ut ett paket som dem har.. ska ordna det som sagt var.. själv så ska ja få 200 kr som tack för hjälpen. så ja tänkte att ja skulle köpa ägglossningstest så fort mensen kommit...

mensvärk?

hmm ja har som mensvärk hela tiden just nu. ska den komma igång? ja har ju cravings efter allt sött som bara finns. vill bara ha en massa gott just nu. lite finnar hit å dit har ja fått med. å huvudvärken är igång. känns som om ja får mens vilken dag som helst nu.. på gott å ont..

undrar..

ja undra va det va som jag såg på ultraljudet. faktiskt.

Outlet....


OMG!

Yey va glad ja är. Provade just mina favvo brallor! Å ja kom i dem! Hahha. Så ja har på mig dem just nu. Känns såååå skönt att veta att det faktiskt händer något med kroppen även fast vågen har stått still sen vi kom hem från BB.. Lovely! Kan ju hoppas att det fortsätter så bara!  :D

Återbesök nr 2

Ringde idag då ja inte fått en tid i brevlådan. så fick ja en tid på måndag morgon. jag hoppas verkligen att den är borta eller nästan iaf.. men ja tror det går åt rätt håll. för ja har inte ont. å ja hoppas så jäkla mkt!!!!!!

Fotobok..

Hade ju en kod som gjorde så att man fick ett fotoalbum gratis! Kanon! Jag tog resan som vi gjorde i somras. Har nämligen en till sen som jag kan använda - går ut i dec. Perfekt, för då får jag ett fotoalbum på Theo's första år. Tyckte att det var jobbigt att välja bilder nu, men då kommer det att bli ett rent helvete. Måste börja snart med det. Ta ut mina favoriter. Så kan man börja lite smått. Underlätta arbetet lite.

 

Har suttit hemma och pysslat annars med mina album. Men mitt klister tog ju slut, å det har ja glömt bort å köpa nytt varje dag. Men jag ska fixa det snart - så att det blir klart nån gång. Helst skulle ja vilja göra sådana här fotoalbum på allt. men fy fan va det skulle kosta. 350 per album (minst)..


Hmmm

Sitter här å funderar. är detta inte snubben som sjöng på Theo's dop'? Kan ju inte minnas va han heter. Han va ju så jäkla grym i kyrkan. Hade ju rysningar. Vet att ja ska ha dopvideon här nånstans. Men här på audition så sjunger han ju en heeemsk låt. usch va dålig den e. å han är inte bra. så synd. för han va verkligen grym. vi sa ju tom att han skulle söka till idol. men hur man välja sånt dåligt låtval..

Till Idol audition

va inne å pilla här på kodmallen och nu är det någe knas på andra sidan. ska även fixa själva headern så att den är anpassad till den bloggen. men en sak i taget. går ju inte så fort här hemma. man fixar saker då man får en paus. men det är ju inte allt för ofta längre å det finns så mkt att göra.. Vi får se om ja har tid ikväll med detta..ill

Irriterad!

kan inte förstå mig på vissa människor ibland. Är så himlans irriterad. Försökte göra en snäll sak, men allt har gått åt skogen. Så är det bara. Ingen hör av sig? Lr så vill dem inte? Tycker det är så sjukt dåligt. Sjuuukt dåligt. Blir mer och mer arg för varje dag som går..

Färgglad höst..

Ja å höst så kommer det att bli lite färgglatt.. Fått tag i lite färger på strumpor och hans halslappar. Blir kanon! Se om ja kan hitta lite färger på hans kläder med..

 

Såå fina. så nöjd med dem. jätte mjuka!

 

Fina västen som han fick av mormor.. så söt :D


Jaaaa tack!

Sara tipsade mig igår om att det var rea på ittala glasen! Yey! Dem som jag vill ha dessutom! Jag e ju helt kär i den serien. Just glasen. Har redan rödvinsglasen sen tidigare. Nu vill jag först och främst ha vitvinsglasen. Men det va så löjligt billigt just nu, så jag funderar på å köpa hela skiten! 6 glas av varje. Ska prata med mannen här. Är iaf helt såld.


Åkpåse..

Vann en tävling där jag fick 400 kr hos barnkorgen. Tyckte valet var väldans enkelt. Jag tog direkt en åkpåse. Röd sådan. Passar perfekt till den svarta vagnen. Jag hoppas att den är bra å fin och varm dessutom. Hoppas jag blir nöjd. Den ska dyka upp nu i mitten av september. Den fanns inte på lagret tydligen.. Men den borde iaf dyka upp snart. Spännande!

Löv

Ahhh dem fina napparna kom i förrigår. Nu har vi nappar igen!