issues

Förra lördagen på mammas fest så drog min bror upp pappa. Pappa är, ja vet inte va ja ska säga, konstig. Han behöver en ursäkt för å höra av sig. Däremot om man själv tex mailar så ringer han direkt. Känns lite som om han ringer å ber om hjälp, lr ber en göra någe, just för att han ska få en anledning till å ses. Han vet inte hur han ska bete sig verkar det som..

några dagar efter festen så skrev min bror mig på kvällen å fråga om d va ok för mig om han sa upp all kontakt med pappa. jag vart lite paff å kände samtidigt obehag. Ja menar egentligen, vilken skillnad skulle det göra? Vi pratar ju knappt med pappa ändå? varför bara inte låta d vara då. å om han vill att putte ska göra någe så säg nej etc..

Det hela bottnar i att jag och min bror fick 10 000 kr var. det va då ja fyllde 30 å brorsan fick det i förskott. Putte vill ta körkort, så han fick det i förväg.. Pappa ringde å fråga om brorsan kunde komma över å hämta pengar som farmor skulle få (pappa kan lätt lämna det till henne själv, men väljer att ringa putte). Pappa frågar putte om hur det går med körtkortet, var på putte svarar att han funderar på att ta en sån där vecka.. va d nu heter. intensivkörning. så att man får körkortet på en vecka.. kostar 13000, så putte skulle spara så att han kunde ta den..

pappa säger direkt att han ju gett honom 10 000 redan. Putte sa ja vet, men det kostar att ansöka om tillstånd för körkortet plus att han köpt en bil som han kunde övningsköra i. Pappa svara, men ja har inte råd å ge dit 13000 till. Jag kan låna dig dem, men du får dem inte. Putte hajja ingenting. Pappa fråga ju hur det gick med körkortet och han svara. Han bad inte pappa om pengar, alls. Vilken putte sa. Detta är väl det som får putte att bli galen. för allt handlar om pengar för pappa.

putte har iaf inte ringt å sagt upp kontakten. han har bara låtit det vara,..

ja maila pappa i förra veckan å fråga om han va ledig i sommar. om han skulle komma hit å leka med theo. var på han ringde samma dag - men vi va inte hemma då, så vi missa det ju.. men han maila sen dan efter att han inte visste när han hade semester, så han skulle återkomma..

igår ringde han.. prata med johan först och sen med mig. han hade semester i två veckor. å ja sa vi kan väl åka å bada vid trekanten. kanon där. å så gav ja honom en anledning till å inte dra upp pengar. men ja hojta till för snabbt..

pappas flickvän hade fått en ny dator å behövde hjälp med den. ja sa men ja kan ju inte datorer. men det lät som om hans tjej behövde hjälp med cv inte med datorer. suck. kände inte alls för det egentligen å kunde väl säga nej. men om ja tar reda på allt om cv innan, så går det ju snabbt.. hoppas ja. så ja hade redan svarat ja iaf. å han sa. ja men du kan väl få 5 (tänker jahopp nu ska han ge mig 500 för å hjälpa oxå. suck) tusen för å hjälpa till.. ja sa nej pappa ja behöver inte dina pengar, ja kan hjälpa till ändå, det är lugnt. men han lyssna inte på va ja sa utan fortsatte.

ja säger inte att vi inte behöver pengarna, för det behöver vi - trevligt tillskott för semestern. men seriöst. det är som om han behöver köpa tjänster av oss å det är så jäkla tråkigt. kände mig faktiskt ledsen. johan sa men varför sa du nej. å jaa det undrar väl ja med. men han vet/hajjar poängen. men ibland är 5000 en jäkla räddning, som det skulle va nu. men det känns inte bra i magen bara.. tycker det är så trist.

Baby björn..

Mjuk harmoni för de allra minsta
BABYBJÖRN Babybädd Harmony är en trygg sovplats där din nyfödda baby ligger ombonat och skyddat, såväl under dagen som under natten. Med sin ringa vikt, transparenta nättyg och låga höjd är det enkelt att flytta runt babybädden i hemmet och att hålla barnet under uppsikt. De fjädrande fötterna gör att babybädden rör sig mjukt och skönt av barnets egna rörelser. För att vyssja din lilla till ro behövs inte heller mer än en lätt rörelse med handen.

 

Vart uppringd av baby björn som undra om jag ville prova deras vagga till Freja. Klart ja vill!!!!!!!!!! Tycker ja vaggar å vaggar henne i vagnen hela tiden. Vore ju toppen om den här funka!

Furuvik 6-7 juli...

Å snart ska vi till furuvik. Tältet är bokat sen i maj månad. Ska bli riktigt najs. vi hade det så bra där förra året. trots att jag fick det jobbiga missfallet samma dag. dagen va ändå bra. vi va där i flera timmar och det va riktigt roligt. tänkte på missfallet idag. känns som om det va länge sen det där hände. har ju hänt så mkt efter det. Mår lite dåligt då ja tänker på det faktiskt. Va ju ändå väldigt allvarligt. Skönt ändå att skapa nya minnen på furuvik. hoppas verkligen vädret blir bra nu..


Mammasamtal..

Igår var jag på mammasamtal på bvc. fick fylla i ett papper sist om hur ja mår å så.. så kände ja, ja antingen så fyller ja inte i det, eller så gör ja det å tar "konsekvenserna".. har inte varit så himlans glad på sistone och det beror väldans mkt på amningen. men hon tar inte flaska. jag är fast liksom. får ont i brösten, äter som en galning. blir deppig etc. behöver nödvändigtvis inte sluta, men ja kan känna att det skulle va skönt med en paus då å då..

nu ska ja börja skedmata henne då å då med ersättning för att hon ska kunna smaka på det då å då. sen ska ja börja mata henne med flaska å bröstmjölk. ska försöka fixa någe schema här. försöka komma in i rutin. hoppas på att det funkar. försökte ge henne en sked idag, men det gick ju åt fanders. även flaskan. men min bvc tant sa att ja kunde räkna med att det skulle gå åt fanders dem första gångerna..

nästa vecka ska ja dit igen på en fortsättning. se hur det går å så. känns bra. jobbiga överstökat (att prata om det). nu ska ja bara ta mig vidare härifrån...

HJÄLP

OK HJÄLP!! BEHÖVER FÖRSLAG OMEDELBART!!!!!!!

mamma fyller år imorrn och vi måste hitta på någe. vädret ska inte  bli bra. vi hade planerat åka till fjäderholmarna men ja om det spöregnar så känns d ju sådär. vi skulle bjuda henne på lunch där å gå omkring. inget man gör i spöregn. så vi måste hitta på ett bra lunchställe och sen nån aktivitet. vi vet ju inte förrän imorrn hur vi gör. så ja måste ju ha en back up plan..

har köpt hysteriska hawaiihalsband å krona. å så snodde ja två ballonger från henne igår där det står 60 på.. så ska vi dundra in på hennes jobb imorrn å överraska. men som sagt var. en plan vore bra..

Nån som vet någe ? ?? ????? har någe förslag????

liten uppdatering..

Ska bli duktigare på att uppdatera denna blogg. Har så mkt som jag måste/behöver skriva om. Skriva av mig. Men ja tiden hinner inte till. Här sitter jag och det har gått från tors till fre. å ja ska väl sova, men ja vet att freja vaknar om 30 min. å ja e hungrig! jag är sååå trött på det. har lyckats gå upp till slutvikten på graviditeten. kan ju bero på att ja äter dygnet runt. ja inte på nätterna. men ja kan väl lika gärna göra det. är ju hungrig, men ja e så trött så ja orkar inte äta.. bara så drygt att va det. yrsel å skum känsla i kropp å huvud. dricker vatten som ett as, men det hjälper varken för yrseln lr hungern.. känns tungt just nu..