Likheter... (haha)


Haha, båda är tagna på julafton dessutom *s*

Ont om kläder...

Jag har annat än ont om kläder. Seriöst, heeela garderoben är full! Men vad kan jag använda? nada! så jäkla trist. vill inte ha några kläder som sitter åt. kan inte ha ett par av mina 10 byxor. ja kan ha klänningarna som ja har. men inte alla. vill som sagt var inte ha någe tajt. sen vill ja ju inte ha någe som innebär att ja måste ta mig hela dressen för att kunna amma. nej det är inge skoj det där med kläder just nu *muppar*

Allt detta hat...

Idag var jag hos johans morbror på glögg. Självfallet så var ju markattan där. Hon som jag pratat om tidigare. Hon stötte på johan förut och tom johans mamma reagera på det. Mot mig så var hon falsk så fort johan var med, men stod jag själv så vägra hon prata med mig. Försökte ja hålla samtalet uppe, ja då fick ja fråga ihjäl mig. Hon hade verkligen inget att säga till mig. Har visserligen inget jag vill säga till henne heller. Men bara för att inte hamna i nån skum sits med Johans familj så har jag försökt.

Idag då vi kom dit så var det hon som öppnade dörren. Hon som först krama mig och gratta mig?? Sen bad hon Johan om att få hålla i Theo. Johan kolla på mig som "är det ok att hon gör det?": men seriöst, vad har ja för val? alla får hålla i honom utan henne, eller vaddå? så kan ja ju inte säga. Sen satt hon bredvid mig heeela kvällen. pratade hur mkt som helst. sen kom frågan som var bäst. Är du lycklig Nina? ehm.. nej ja är asolycklig. ?? Liksom hade det kommit från nån annan så fine. å ok om det hade varit som ett påstående. typ "nu är du lycklig väl nina". Men det kom från henne och frågan, vad är det för fråga. å minen till.. nej hon är fortfarande en falsk bitch å ja var myyyyyyycket trevlig och samtala och låtsades som om ja trivdes som fisken där. Fy fan. Sen när Janne (johans morbror) säger, vi får komma till er snart och se den nya lägenheten så hör man henne säga, jaaaa vi får komma å kolla? ehm, sen när blev vi så intressanta i hennes liv? Å hon tyckte det va alldeless för länge sen vi sågs, ja kände bara. inte tillräckligt länge sen. usch allt detta hat!!! avskyr den människan!

Julkort..


Årets julkort som skickas ut till alla föräldrar.

ÅÅÅÅÅåååångest!!

fasen vi måste skicka in här angående namn. Å visst ja gillar Theodor, men ja kommer aldrig å kalla honom det. För mig är det Theo som gäller. Så ja skulle vilja döpa honom till Theo, men då hakar ja upp mej för att ja gillar Theodor. Jag kan helt enkelt inte bestämma mig. Och mannen som just nu sitter i vardagsrummet ger mig ingen som helst stöd i denna fråga för enligt honom så spelar det ingen roll - eftersom han gillar båda namnen. Suck. Men vilken vill man helst ha??!! Känns som vad jag än väljer så kommer jag må illa av beslutet. Hur nojjig får jag vara?! Usch... sån ångest!!!

Känns som om ja väljer Theodor så kan han åtminstone kallas för båda. Men grejjen är då den att Theo känns inte lika "roligt" då.. Inte samma sak. Nej fyy fan. Vem gav mig denna svåra uppgift. Vem som helst som känner mig vet att ja har svårt för sånt här. Ja menar ja kan ju inte ens välja maträtt. HJÄLP!